Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért szeretik az emberek a...

Miért szeretik az emberek a török sorozatokat?

Figyelt kérdés
Sajnos a faterom nézi ezeket, és hallom, hogy szinte minden részben veszekednek, sírnak, nem tudnak békében élni egymás mellett. Rémes még hallgatni is ezt, nincs elég bajuk az embereknek ezek nélkül is?
2023. ápr. 5. 17:54
 1/7 anonim válasza:
100%
Szerintem legfőképpen azért nézik mert az egyik része tetszett nekik és kíváncsiak lesznek a következőre is.
2023. ápr. 5. 18:33
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Költözz hozzám, én nem nézek se török sorozatot, se dél-amerikai szappanoperákat! :)
2023. ápr. 5. 22:15
 3/7 A kérdező kommentje:
2: Férfi vagy nő vagy? Á, mindegy is, majd megoldjuk. Máris pakolok! :o)
2023. ápr. 5. 22:23
 4/7 anonim ***** válasza:

A párom indiai szappanoperakat néz, az is kb. ugyanez, állandóan sírnak, veszekednek, qurva fárasztó, de ő nézi megbabonázva.

Én néha felröhögök annyira kínosan primitív szituációk vannak.

2023. ápr. 6. 08:58
 5/7 A kérdező kommentje:
Engem néha idegesítenek, nem is értem, miért szeretik. Kb. mint a híradók mindenk9 valakivel veszekszik vagy meg akarja ölni. :D
2023. ápr. 6. 10:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Én pont a veszekedések és verekedések miatt szeretem ezeket a sorozatokat :D Így nap végén jót lehet sokszor röhögni rajtuk. De igazából nekem az is tetszik bennük hogy pl ez ennek a lánya, ez annak a fia, ez ezt ölte meg de aztán kiderül hogy mégsem és visszatér az élőhalott hogy bosszút álljon ésatöbbi ésatöbbi. Ez van, nem vagyunk egyformák, engem ez tud kikapcsolni.
2023. ápr. 6. 21:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Mert tetszik nekik a történet.
2023. ápr. 7. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!