Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hasonló filmek?

Hasonló filmek?

Figyelt kérdés

Hogyan veszítünk el egy pasit tíz nap alatt

Csúf Igazság

Gyűlölök és szeretek

Barátság extrákkal

Anyám nyakán

27 idegen igen

Olyan szerelmes filmek, ahol a munka miatt ismerik meg egymást 2005- től ne legyen régebbi

2023. ápr. 2. 22:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

A randiguru

Mi kell a nőnek

2023. ápr. 2. 23:54
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Miért ne legyen régebbi? Meg tudod indokolni?
2023. ápr. 3. 06:21
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nász-ajánlat

[link]

2023. ápr. 3. 09:45
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Set it up

Két hét múlva örökké

Nász-ajánlat

500 nap nyár

Egy boltkóros naplója

Munkával szerzett pasi

Mielőtt megismertelek

Kellékfeleség

Mindenképpen talán

Nem kellesz eléggé (több szálon fut a történet és egy van, ahol munkán keresztül ismerik meg egymást, nem is ez a fő szál, de amúgy jó film és stílusban is hasonló azokhoz, amiket felsoroltál)

Levelek Júliának, bár itt nem munkatársak, csak az egyikük munkája kapcsán találkoznak, de talán ez is számít

2023. ápr. 3. 18:19
 5/11 A kérdező kommentje:

Kedves #2 megnézem meg a 2000-es filmeket de sajnos vagy nem sajnos ami olyan mint pl a piszkos tánc azoknak a minősége nem jó es hiába is tudom hogy jó a film a minősége miatt nem tud lekötni

Mindnekinek köszönöm szépen a válaszokat <33

2023. ápr. 10. 23:01
 6/11 anonim ***** válasza:

5

"a minősége nem jó es hiába is tudom hogy jó a film a minősége miatt nem tud lekötni"

Tessék?Bocsánat ez kissé zavaros nekem.Jó film de a minősége nem jó...A képminősége vagy mi nem jó?Ha egyszer jó film,akkor jó.Ha valami 2004-es az nem jó,de ha 2005-ös akkor az meg oké...Az alatt az egy év alatt szerintem nem sokat változott a filmrögzítés technológiája.

2023. ápr. 10. 23:12
 7/11 anonim ***** válasza:
NA tipikus kis elkényeztetett fiatal! A minősége nem tud lekötni! Ez az egész generáció ilyen! Már éreztem a kérdésből, hgy ez a kérdező sem fog megnézni régi klasszikusokat.
2023. ápr. 11. 06:11
 8/11 A kérdező kommentje:
6. A képminőség nem jó, elnézést hogy nem írtam egyértelműen természetesen a 2004 is jó ezt csak egy számnak írtam, van 2000 film is ami jó minőségi de pl a piszkos tánc és társai minősége ami 2000 körüli gyakori v előtte minőség az szamomra nezhetetlen
2023. ápr. 12. 22:18
 9/11 A kérdező kommentje:
7. Sajnalom, nem egy elkényeztetett fiatal vagyok, tudom mi az hogy dolgozni stb.. mindig is segítettem mindenben itthon is, valamint magamnak próbálok megteremteni mindent, egyszerűen ilyen az ízlésem, minden ember mas és mas, milyen lenne a világ ha mindenki egyforma lenne, próbáltam már meg megnézni régi filmeket amiket tudom hogy jók de nem megy, ez vagyok én, ettől függetlenül nem gondolom magamat rossz embernek
2023. ápr. 12. 22:20
 10/11 anonim ***** válasza:

8

Szóval,akkor nem tudod megnézni például a Terminator 2-őt sem?Pedig szerintem annak a látványvilága nincs elmaradva az újabb alkotásoktól.

Érdekes...Mondjuk így csak az utóbbi 18 év filmjei közül válogathatsz ~120 év filmtermése helyett.És nem láthatod a jó filmek javát.

2023. ápr. 13. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!