Hasonló filmek?
Hogyan veszítünk el egy pasit tíz nap alatt
Csúf Igazság
Gyűlölök és szeretek
Barátság extrákkal
Anyám nyakán
27 idegen igen
Olyan szerelmes filmek, ahol a munka miatt ismerik meg egymást 2005- től ne legyen régebbi
Set it up
Két hét múlva örökké
Nász-ajánlat
500 nap nyár
Egy boltkóros naplója
Munkával szerzett pasi
Mielőtt megismertelek
Kellékfeleség
Mindenképpen talán
Nem kellesz eléggé (több szálon fut a történet és egy van, ahol munkán keresztül ismerik meg egymást, nem is ez a fő szál, de amúgy jó film és stílusban is hasonló azokhoz, amiket felsoroltál)
Levelek Júliának, bár itt nem munkatársak, csak az egyikük munkája kapcsán találkoznak, de talán ez is számít
Kedves #2 megnézem meg a 2000-es filmeket de sajnos vagy nem sajnos ami olyan mint pl a piszkos tánc azoknak a minősége nem jó es hiába is tudom hogy jó a film a minősége miatt nem tud lekötni
Mindnekinek köszönöm szépen a válaszokat <33
5
"a minősége nem jó es hiába is tudom hogy jó a film a minősége miatt nem tud lekötni"
Tessék?Bocsánat ez kissé zavaros nekem.Jó film de a minősége nem jó...A képminősége vagy mi nem jó?Ha egyszer jó film,akkor jó.Ha valami 2004-es az nem jó,de ha 2005-ös akkor az meg oké...Az alatt az egy év alatt szerintem nem sokat változott a filmrögzítés technológiája.
8
Szóval,akkor nem tudod megnézni például a Terminator 2-őt sem?Pedig szerintem annak a látványvilága nincs elmaradva az újabb alkotásoktól.
Érdekes...Mondjuk így csak az utóbbi 18 év filmjei közül válogathatsz ~120 év filmtermése helyett.És nem láthatod a jó filmek javát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!