Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Anakin és Padmé nem tudták,...

Anakin és Padmé nem tudták, hogy nem egy gyerekük lesz, hanem ikreik?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 1. 14:39
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
84%

"Ez nem utólagos foltozgatás, hanem így tervezték.(nem úgy mint az új trilógiánál)"

A klónok támadása idején még rohadtul nem volt tervben semmiféle Klünok háborúja sorozat. Annyira nem, hogy a Klónok háborújáról szóló Karen Traviss regényeket Lucas lazán felülírta a sorozattal (nem is fejezte be emiatt az írónő a regény sorozatot).

Na, ennyire volt előre tervezve...

TCW igenis egy utólagos foltozgatás, nagyon sok szempontból.

2023. ápr. 1. 18:10
 22/29 anonim ***** válasza:
46%

"Hogy egy felnőtt célközönségnek szóló filmet majd utólagosan egy gyerekeknek szóló sorozatban fognak megmagyarázni? "

Hol szól az gyereknek?

Az utolsó 3 évad konkrétan ridegebb, mint bármelyik film.

Illetve elég komplex politika is van benne.

Abszolút nem gyerek célközönség volt, csak szimplán nem mindegy a gyártási költsége, mert az filmekben véve iszonyat lett volna.

De ajánlom nézd meg mind a 7 évadot, utána várom az írásod, mert addig semennyi relevancia nincsen benne.

Másrészt sztori szinten a régi trilógia sem valami nagy csoda, voltak benne jó jelenetek nem mondom, de ahogy Palpatine felépíti a saját birodalmát az messze jobb, mint bármi valaha ami történt a SW-szal. Beleértve az első 3 részt és a TCW-t is.

Nagyon komoly politika, társadalompolitika, érzelmi vívódás stb.

Nem halálcsillag, meg szerencsétlen rohamosztagosok, és pár év alatt senkiből nem vált Sith-t verő jedivé. Szóval erről ennyit.(ezzel kicsit odaszúrva az új trilógiának is)

"A klónok támadása idején még rohadtul nem volt tervben semmiféle Klünok háborúja sorozat. "

Itt is azon volt a hangsúly, hogy volt tervezve folytatás, most nevezhetjük azt képregénynek vagy bárminek. A 2. és a 3. rész közötti űr mindenképpen be lett volna fedve. Most nevezheted utólagos foltozásnak is, de attól még a TCW köti össze.

Ennyiből a komplett előzmény trilógia is utólagos foltozás.(aztán arról ne is beszéljünk, hogy amikor készült a régi SW ott is csomó dolgot utólag vettek bele, pl. a testvérszálat)

2023. ápr. 1. 18:41
 23/29 anonim ***** válasza:
15%
A Carton Netwoork korhatár nélküli besorolással, az RTL Klub 12-es korhatárral írta. Hogy-hogy nem gyereknek szól? Szerintem a 12 éves az bőven gyerek még.
2023. ápr. 1. 18:59
 24/29 anonim ***** válasza:
25%
*sugározta
2023. ápr. 1. 18:59
 25/29 anonim ***** válasza:
86%

Már ott a probléma az írásoddal hogy a Cartoon Netwoork rajzfilmet adott le, ami valóban gyereknek szól és már nem kánon.

Az RTL 12-es pedig reális(az az animációs sorozat), nézheti a SW filmeket is gyerek de nem fogja érteni a politikai hátteret illetve néhol túl erőszakos jeleneteket lehetnek.

Szóval az animációs sorozat(TCW) abszolút nem a gyerekeknek készült, hanem egyenesen a fanatikusoknak.

2023. ápr. 1. 19:04
 26/29 anonim ***** válasza:
14%
Fanatikusnak mondhatok bármit, kimagyarázza...
2023. ápr. 1. 19:07
 27/29 anonim ***** válasza:
0%

De mit magyaráztam ki?

Nézz bele mondjuk ebbe:

https://www.youtube.com/watch?v=QaVYu0LPsSU

Vagy éppen:

https://www.youtube.com/watch?v=XRnVj-sblOE

Nyilván gyerekek a fő cél csoport...

Van olyan is, úgy hívják Ellenállás.

2023. ápr. 1. 19:10
 28/29 anonim ***** válasza:
90%

#17 vagyok, a TCW szerintem se feltétlenül gyerekeknek való. Oké, rajzfilm, meg alig van benne vér, de most nézem újra azt hiszem ötödször, és van, amit csak most értettem meg teljesen. Szerintem ez ilyen köztes dolog, a gyerekek is élvezhetik, mert látványos, sok benne a párbaj, menők a hajók, etc, de komoly politikai és érzelmi háttere van. Például mikor először láttam a Sith-ek bosszúját, akkor nem különösebben hatott meg Anakin és Obi-Wan párbaja, de a sorozat után, mivel mélyebb bepillantást nyerhettem az életükbe, a barátságukba, fájdalmasabb volt végignézni.

Valahol valaki írta, hogy attól nem lesz jobb egy film, hogy 10 év után megmagyarázzák, vagy valami hasonló. Szerintem jobb lesz tőle. Ugyan én nem vártam 10 évet a magyarázatra, mert fiatal vagyok, és pici voltam mikor kijött az előzmény trilógia, de szerintem nem számít, hogy mennyit kell várni a magyarázatra, attól még jobbá teszi a filmet.

Persze mindkét álláspontot megértem, a szüleim is inkább az eredeti trilógia felé húznak, mert nem értik az előzményt. Ha együtt nézzük, akkor 10 percet magyarázok mikor kérdeznek valamit, és akkor rájönnek, hogy nem is olyan rossz ez, csak sokat kellett várni, hogy érthető legyen :D

2023. ápr. 1. 21:08
 29/29 anonim ***** válasza:
22%
Galaxisok között utaznak de ultrahang nincs?
2023. ápr. 1. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!