Melyik horror film lehet ez?
Régebben láttam ezt a filmet és nekem úgy rémlik, hogy a Paranormal Activity valamelyik része volt de nem találtam egyezést semelyik résznél sem.
Volt egy fiú aki ugyanúgy kamerázott, a testvérével lakott meg az édesanyjával, nem rég halt meg az apukájuk, és az anyukájuk elkezdett beszélgetni valakivel (démon) akire azt hitte, hogy a férje de kiderült, hogy nem és elkezdte bántani a családot. Fura dolgok történtek nyilván mozogtak a székek maguktól stb. Aztán a csávó testvérét kezdte el jobban bántani, a végén ő meg is halt, a többieket nem tudom. Bárhova mentek ez a valami követte őket nem tudtak tőle megszabadulni. A lánynak barna haja volt, azt hiszen a fiúnak is. Ennyi jut eszembe. Esetleg ha valaki tudja melyik ez a film ne tartsa magába. Köszönöm!:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!