Játékból film ill. filmből játék adaptációk címei kellenének. Tud még valaki pár címet?
Szakdogához gyűjtenék minél többet, pls akinek jut még eszébe valami az írja le. Köszi!
Eddig ennyi:
game--->film
mortal kombat
street fighter
hitman
tekken
max payne
resident evil
prince of persia
doom
tomb raider
alone in the dark
silent hill
final fantasy
készülőben:
/starcraft
/half-life
/mass effect
film---->game
mátrix
gyűrűk ura
blade
terminator
robocop
riddick
shrek
Film ---> játék
Home Alone 2 (Reszkessetek betörők 2). http://www.youtube.com/watch?v=EVs-yJKoOQw
Enemy at the gate (Ellenség a kapuknál). A Call of Duty első részének az orosz kampány nyitójelenete (orosz honvédő katonák a Volgán kelnek át kis bárkákban Sztálingrád védelmére) szinte egy az egyben a filmből van. Emelett persze többször apró részletekben feltűnik a film egyes jelenetei az orosz kampány során. Hogy hol mikor melyik, nem emlékszem, régen játszottam vele és régen láttam a filmet =). Plusz van egy két rész, ami más híres filmre emlékeztet engem: a britek kampányában a duzzasztómű olyan, mint a Navarone ágyúi 2-ben Bár lehet, hogy csak a szabványnak köszönhető =).
Band of Brothers (Az elit alakulat). Szintén a Call of Duty első része, annak is az egyik multiplayer pályája kísértetiesen hasonlít a sorozat harmadik részére, ami a Carentan-ban játszódik. De ott van a Brecourt tanya is, az is igen hasonlít a filmbeli Brecourt tanyára, bár nem annyira mint Carentan. Call of Duty - United offensive, ez az első rész kiegészítője, itt még erősebb utalások találhatóak az Elit alakulatra, annak is az amerikai kampányára. A legnagyobb hasonlósag Foy városának ostroma az ardenneki ütközetben, de ez akkora, hogy tátva marad a szád.
Saving private Ryan (Ryan közlegény megmentése). Itt a Medal of Honor - Allied Assault-ban az Omaha beach-i partraszállás egy az egyben a filmből van.
Italian Job (Olasz meló) http://www.youtube.com/watch?v=ohsVty6XZtM
film--->game
Ghostbusters 1-2
Minority Report
Batman
Superman
Game->film
House of the Dead
Alone in the Dark
BloodRayne
Postal
Far Cry
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!