Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van egy jó film ötletem. Ha...

Van egy jó film ötletem. Ha írok egy szkriptet, kinek tudom elküldeni?

Figyelt kérdés
2023. márc. 23. 12:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Bárkinek el tudod küldeni, akit neten vagy postai úton elérsz.
2023. márc. 23. 17:15
 2/3 anonim ***** válasza:

ez nem így működik!

és nem ajánlom, h. bárkinek küldözgesd, ha csak nem akarod, h. ellopják az ötleted.

arra én nem látok esélyt, h. film készüljön az ötletedből, lévén, h. arra csak a professzionális filmeseknek van esélyük, akik forgatókönyvíró vagy rendező szakon végeztek, és ha átmegy a tervük a pályázati rostákon.

másrészt forgatókönyvet írni nehéz munka, sokféle tudást és jártasságot igényel, nem tudom, hogy te milyen szakirányú végzettséggel és filmes tapasztalatokkal rendelkezel, de vélhetően semmilyennel, ha a gyakorin kérdezgetsz erről.

szóval álomnak jó, de realitása kevés, hogy bármi értelmes süljön ki belőle.

2023. márc. 23. 19:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Tedd fel a történetet a netre, vannak erre specko oldalak. És ha sokan olvassák, felkapott lesz, lehet egy rendező vagy producer észreveszi, és még eszi tőled, és film lesz belőle. Volt már ilyenre példa.
2023. márc. 25. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!