Én is pont ezen gondolkoztam.
De még nem jött ki a 2. évad utolsó része, szóval ott már körvonalazódik majd, hogy összekötik a többi sorozattal és lezárul, vagy még húzzák a sztorit. Már csak 6 nap.
Szerintem amúgy 4 évados, elég lassan halad és sok a filter epizód is, de ez lesz a sorozat veszte, pedig maga az ötlet nem volt rossz, de hülyeség lenne 4 évadig vinni.(TCW is sokszor túlzás volt, és azt is ki lehetett volna hozni kevesebből, de ott van késztetés az újra nézésre, itt eddig nincs)
Mi nem derült ki?
Nyitva maradt a történet, az évad több kérdést vetett fel, mint amennyit lezárt... Teljesen egyértelmű, hogy lesz 3. évad (hacsak valamilyen gazdasági okból kifolyólag el nem kaszálják a sorozatot)
Teljesen más tészta a kettő. A Solo egy anyagi bukás volt. Egyébként az túlzás, hogy nyitva hagyták. A főszák sztoriját lezárták, mellette meg utat nyitottak regényeknek és képregényeknek (igen, Qi'ra és a Vörös Hajnal története tovább van mesélve más történetekben). Nem az első SW film, ami ezt csinálja.
A Bad Batchnél konkrétan a főszál lóg a levegőben.
De ne izgulj, 99%, hogy a hétvégi Star Wars Celebrationön bejelentik a 3. évadot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!