Fent van valahol a Harry Potter második része, legálisan angolul magyar felirattal, vagy fordítva?
Figyelt kérdés
Itt van nálunk egy cserediák, aki csak angolul és olaszul beszél, és szeretnénk filmet nézni, de nem találtuk meg ezt a filmet ilyen formában.2023. márc. 15. 15:54
1/11 anonim válasza:
Hát, akkor nincs...
Olasz felirattal Oscar-díjas magyar rövidfilm:
3/11 anonim válasza:
Le lehet pontozni a másodikat, de legálisan csak ott van fent.
4/11 anonim válasza:
HBO Max-on fent legálisan. Áttudod állítani angol felírat magyar szinkron, és fordítva is.
5/11 anonim válasza:
HBO maxon már nincs fent. Elvesztette a jogot rá. Az NBCU-nál van jelenleg a jog rá. Az új streaming szolgáltató ha jól tudom hozzá tartozik azon biztos fent lessz
7/11 anonim válasza:
#6 Vagy már fent van, nem tudom nekem még nincs hozzá előfizetésem.
8/11 anonim válasza:
#5 Ebben a pillanatban néztem meg, fentvan HBO Maxon.
9/11 anonim válasza:
#4-es vagyok.
A kérdés kiirás előtt néztem meg, és ott volt.
10/11 anonim válasza:
*válasz
Bocsánat, kicsit este van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!