Mi a sorozat címe?
Hallottam valami mexikói sorozatról, de nem tudom a címét.
Annyit hallottam róla, hogy egy tanút visznek át a határon mexikóba. Mondják neki a rendőrök, hogy az úton meg fog halni, golyóálló üvege van a járműnek, de azon átmegy az AK lőszer.
A jármű mellett meg megjelenik egy furgon, amiben két tele tetovált mexikói bandatag ül, abból jönnek rá, hogy merénylők, hogy nem beszél a sofőr az utassal és AKval le akarják lőni a tanut.
Meg valami olyan is volt, hogy egy kis srác ahhoz, hogy bandatag lehessen meg kell ölnie valakit. Ott van egy bíró, akinek zsák van húzva a fejére. Fejbelövi a bírót, aztán mennek ünnepelni, csak kiderült, hogy a bíró túlélte a lövést a szája két szélét vitte át a golyó.
Később, amikor a kissrác felnőtt lett felkeresi őt a bíró.
Úgy 3 részes lehet a sorozat tudomásom szerint és valami Surreno vagy Serrano vagy ilyesmi címe van. Sajnos, aki mesélte nem tudta a pontos címet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!