Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a sorozat címe?

Mi a sorozat címe?

Figyelt kérdés

Hallottam valami mexikói sorozatról, de nem tudom a címét.

Annyit hallottam róla, hogy egy tanút visznek át a határon mexikóba. Mondják neki a rendőrök, hogy az úton meg fog halni, golyóálló üvege van a járműnek, de azon átmegy az AK lőszer.

A jármű mellett meg megjelenik egy furgon, amiben két tele tetovált mexikói bandatag ül, abból jönnek rá, hogy merénylők, hogy nem beszél a sofőr az utassal és AKval le akarják lőni a tanut.

Meg valami olyan is volt, hogy egy kis srác ahhoz, hogy bandatag lehessen meg kell ölnie valakit. Ott van egy bíró, akinek zsák van húzva a fejére. Fejbelövi a bírót, aztán mennek ünnepelni, csak kiderült, hogy a bíró túlélte a lövést a szája két szélét vitte át a golyó.

Később, amikor a kissrác felnőtt lett felkeresi őt a bíró.

Úgy 3 részes lehet a sorozat tudomásom szerint és valami Surreno vagy Serrano vagy ilyesmi címe van. Sajnos, aki mesélte nem tudta a pontos címet.

2023. márc. 15. 13:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Sicario
2023. márc. 15. 13:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Sicario. Amit leírtál, az a 2. rész.
2023. márc. 17. 11:12
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, azóta találkoztam az illetővel, aki mesélte és ő is azt mondta, hogy ez volt az. Csak eddig azt hittem az egy részes :D
2023. márc. 17. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!