Aki már látta: hogy tetszett a Bálna c. film? Mit gondoltok róla?
Figyelt kérdés
2023. márc. 15. 10:49
1/1 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszett, mégha néhol talán kicsit csöpögős is volt. Én alapból szeretem a kamaradrámákat és ez szerintem kifejezetten kíváló volt. Leginkább a színészi játék miatt, nyilván Brendan Fraserre gondolva, de nem csak ő, hanem Sadie Sink (Ellie), Hong Chau (Liz) és Ty Simpkins (Thomas) is. Számomra a történet is nagyon megható és jól kidolgozott volt, ami egyébként Samuel D. Hunter drámájan alapszik. És Charlie karaktere annyira jól ki lett dolgozva szerintem, hogy ettől nagyon szomorú, tragikus lett a film, mivel nagyon együtt tud érezni vele az ember. Számomra ebből a szempontból a mélypont az utolsó jelenet volt Dannel (de nem akarok spoilerezni ha még nem láttad esetleg). Szóval Fraser nagyon megérdemelte szerintem az Oscart, pontosabban jó helyre ítélték oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!