Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Aki már látta: hogy tetszett...

Aki már látta: hogy tetszett a Bálna c. film? Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

2023. márc. 15. 10:49
 1/1 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszett, mégha néhol talán kicsit csöpögős is volt. Én alapból szeretem a kamaradrámákat és ez szerintem kifejezetten kíváló volt. Leginkább a színészi játék miatt, nyilván Brendan Fraserre gondolva, de nem csak ő, hanem Sadie Sink (Ellie), Hong Chau (Liz) és Ty Simpkins (Thomas) is. Számomra a történet is nagyon megható és jól kidolgozott volt, ami egyébként Samuel D. Hunter drámájan alapszik. És Charlie karaktere annyira jól ki lett dolgozva szerintem, hogy ettől nagyon szomorú, tragikus lett a film, mivel nagyon együtt tud érezni vele az ember. Számomra ebből a szempontból a mélypont az utolsó jelenet volt Dannel (de nem akarok spoilerezni ha még nem láttad esetleg). Szóval Fraser nagyon megérdemelte szerintem az Oscart, pontosabban jó helyre ítélték oda.
2023. márc. 18. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!