Mi történt a catch the net oldallal?
Figyelt kérdés
Már több napja szeretném az egyik filmet megnézni és mindig azt írja ki az oldal hogy karbantartás alatt. Kb egy hónappal ezelőtt már kérte az oldal, hogy hozzak létre profilt, ezért jutott eszembe, hogy mi van ha valami történt most az oldallal, szóval hogy beperelték vagy nem tudom.
Tudtok erről valamit? Vagy csak egyszerű karbantartás van, csak hosszú ideig tart?
#karbantartás #catchthenet
2023. márc. 12. 12:03
1/11 anonim válasza:
nem tudom. nekem azt írja: az oldal átmenetileg nem elérhető
2/11 anonim válasza:
Nekem is ,elsönek azt írta ki hogy regisztrálni kell egy fiókot de nem engedett regisztrálni és,utána azt írta ki hogy:az oldal átmenetileg nem elérhető!
4/11 anonim válasza:
Mostanra már az oldalra se enged belépni, azt írja ki probléma az oldal megkeresésekor. Vagy egy hosszú karbantartás van, vagy tényleg beperelték és leszedték a jogok miatt az oldalt.
5/11 anonim válasza:
Nekem is miota regisztraltam azota probalom megnezni a stranger things utso evad utolso ket reszet de semmi
6/11 anonim válasza:
Én is így jártam, csak én megcsinálat már a fiókot és utána ment is. Most viszont nem adja ki az oldalt, nagy valószínűséggel beperelték és leszedték az oldalt jogok megsértéséért. Tökre sajnálom hogy ez történt, mert már csak egy évadom volt hátra a teen wolf-ból.
7/11 anonim válasza:
6-os válaszoló:
A teen wolf-ot énis ott néztem meg de fent van a jobbmintatv-n is!
8/11 Maci Girl válasza:
Ne legyetek ennyire elkeseredve mert a videán minden ott van ami a catch the neten volt mert a catch the net a videáról rakta fel az oldalukra a filmeket lehet az is hogy ezért perelték be. Írd be hogy videa és a videán belül tudsz filmeket keresni igaz jobban szeretem a catch the netet de hát ez van.
9/11 anonim válasza:
De van egy másik oldal is: [link]
10/11 anonim válasza:
Nekem már nem is adja ki az oldalt mikor rákeresek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!