Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért van, hogy néha jobb...

Miért van, hogy néha jobb csak visszagondolni egy filmre mint megnézni?

Figyelt kérdés
Csak velem van ilyen? Mondjuk eszembe jut egy film pár jelenete és kedvem támad megnézni, de mikor behozom már nem olyan, bele nézegetek és kinyomom.

2023. márc. 11. 20:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nekem is megmaradnak a nagy jelenetek sok filmből, de én az egészet szeretem újranézni. Bár voltak olyan filmek, amiket mikor először láttam, teljesen letaglóztak, de amikor újranéztem, és azt hittem, megint nagy hatással lesznek rám, szinte semmilyennel nem voltak. De ez csak néhány film.
2023. márc. 11. 22:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Van pár film, amit jó párszor láttam már, de ha nem találok más nézni valót, elindítom mégegyszer. Csak olyankor áttekerem az unalmas részeket.
2023. márc. 12. 12:08
 3/4 A kérdező kommentje:
Akkor biztos az első filmnézés élményét akarnám újra átélni de többedjére már nem ugyanaz.
2023. márc. 12. 12:36
 4/4 anonim ***** válasza:
#3: Igen, de ez nekem nem minden filmnél van így, csak néhány valamiért nincs rám olyan hatással, mint elsőre volt.
2023. márc. 12. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!