Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Slasher horrorfilmeknél ti...

Slasher horrorfilmeknél ti melyik típus vagytok? rettegtek, vagy élvezitek? az áldozat, vagy a gyilkos szerepében érzitek magatok jobban "otthon"?

Figyelt kérdés
2023. márc. 11. 10:37
 1/7 madi111 ***** válasza:
49%
Én az a típus vagyok, aki fogja a fejét, hogy hogyan lehetnek ilyen ostoba életképtelen barmok a szereplők, hogy minden helyzetben a lehető legrosszabb megoldást választják.
2023. márc. 11. 11:18
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem mindkettő szerep jó, ha kreatívan van megcsinálva.

Gyilkos nincs áldozat nélkül és fordítva.

Inkább élvezni szoktam. Nagyon kevés olyan horror van, amin tényleg félek. Max akkor rettegek, ha egy fóbiám vagy valós félelmem a központi témája a filmnek.

2023. márc. 11. 11:26
 3/7 A kérdező kommentje:
Én úgy vagyok, hogy sok horrorban olyan gány szereplők vannak, akik nagyrészt megérdemlik meg jobb is, hogy ki vannak lőve, de van mikor a gyilkos is csak egy bugyuta, vagy egy közülük, igazából sokszor nem számít
2023. márc. 11. 11:40
 4/7 anonim ***** válasza:

Azért a megölésük akkor is kicsit durva.

De gondolom tényleg olyasmi lehet a célja, hogy kevésbé sajnálják őket. De abban az esetben meg ott a veszélye annak, hogy a nézőt nem rántja be semmi a sztoriba.

2023. márc. 11. 12:13
 5/7 A kérdező kommentje:
az mégdurvább, mikor pszichológiai kicsit a horror és megszerettetik veled a karaktert aztán spontán megölik, szeretem ha van valami drámai vonala és emiatt nem csak ilyen üres "kaszabolás"
2023. márc. 11. 12:28
 6/7 anonim ***** válasza:

Minden horrort amit nézek,élvezem.

Ha jó az atmoszféra,para a hangulat,megy a belezés boldog vagyok.

Élvezem a boldogságot.

2023. márc. 11. 22:37
 7/7 A kérdező kommentje:

6os elkezdtem több horrort nézni, valamiért jobban érzem magam tőle :D

tudsz jó filmeket ajánlani egyébként?

2023. márc. 14. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!