Olyan sorozatokat keresek amelyek hosszúak, viszont közben csak 20 percesek részenként?
Figyelt kérdés
Már egy ideje, hogy végignéztem az Agymenőket és most fejeztem be a Jószomszédokat, meg még régebben az Így jártam anyátokkal és folyamatosan nézem az Ifjú Sheldont. Szóval ami vicces és könnyen ledarálható. Persze közben jó lenne ha magyar szinkronosak lennének.
Javaslatokat várok.
2023. márc. 10. 12:16
2/9 anonim válasza:
Négy esküvő egy temetés
Modern család
Jóbarátok
3/9 Dongaben válasza:
30 perc/rész kb. Horror-vígjáték, 3 évad, és elég vicces...:)
4/9 anonim válasza:
Parker Lewis Can't Loose
Maid Marian and her Merry Men,
Only Fools and Horses,
Hi-de-hi
Are you being served
ezek mind nagyon nagyon jó sorozatok, természetesen többszörös díjnyertes mindegyik.
5/9 anonim válasza:
Dokik (Scrubs)
Részenként csak kb. 22 perc játékidő, de kilenc évada van.
6/9 anonim válasza:
Family Guy
American Dad
Bob's Burgers
7/9 NTBS válasza:
Mike és Molly. Két pasi meg egy kicsi.
8/9 anonim válasza:
Városfejlesztési osztály
Hétköznapi vámpírok
9/9 anonim válasza:
A semmi közepén, Életem értelmei, Halló, halló (régi, de szerintem nagyon jó), Papás-babás, Jim szerint a világ, Férjek gyöngye, Már megint Malcolm, Szívek szállodája (ez 40-45 perces kb, de megéri adni egy esélyt neki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!