Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a címe ennek a régi tini...

Mi a címe ennek a régi tini sorozatnak?

Figyelt kérdés

Nagyon régen gyerekkoromban szoktam nézni a tv2 vagy az RTL sugározta akkoriban kb. akkor amikor a Betty a csúnya lányt is. Ez már lehet úgy 14-16 éve.

Gimnazistákról vagy egyetemistákról szólt. Volt köztük egy lány aki fogszabályzós volt és talán szemüveges, de volt,hogy szemcsi és fogszabályzó nélkül jelent meg és cserediáknak adta ki magát. Mindig mondták, hogy ő az a lány az államokból. Emlékszem még egy mellékszereplőre egy hosszú sötéthajú lányra aki drogfüggő volt de leszokott és valami AIDSes fiataloknak segítő szervezetnek dolgozott de asszem a pasija újra belehúzta a drogokba. Esetleg valaki emlékszik a címére?

2023. márc. 6. 15:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Sonadoras szerelmes almodozok,?
2023. márc. 6. 15:50
 2/5 anonim válasza:
100%
1. Azaz.
2023. márc. 6. 16:10
 3/5 NTBS ***** válasza:
Első és második csók?
2023. márc. 6. 18:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Huu, a Soñadoras életem kedvenc sorozata volt, én is mindig néztem es a Jacquline volt a nagy példaképem 😅
2023. márc. 6. 20:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen a Sonadoras lesz az. Nagyon szépen köszönöm :)
2023. márc. 6. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.