Mi a film címe?
Szoval ez egy règi film, ha jòl emlèkszem a film címèben bennevan az a szò hogy "bûntudat" de nem vagyok biztos benne.
Egy fèrfiròl szòl akit az elejèn ismerünk meg, jò lelkü ember ami abbol is làtszik, hogy egy ègő hàzba bemegy hogy kiszabaditson egy gyermeket.
Azomban gyilkossàgot kovet el egy oregasszony ellen akinel zalogba szokott hanni èkszereket.
A "felügyelő rendor" èszreveszi hogy a ferfiban buntudat van ezert gyanakszik ra de bizonyitek hilyan inkabb a buntudatot noveli a gyilkosban. Tudom hogy egy nő is bekerül a kèpbe de nem emlèkszem csak a vègère ahogy belebetekszik a bűntudatba es vegul feladja magat, ezert oroszorszagba kerul egy bortonbe ahol összeesik es a nőt akibe szerelmes làtja maga előtt mindha a paradicsomba lenne.
Tudom nem segitettem sokat de mar reg lattam ezt a filmet es szeretnem ujra megnezni, elore is nagyon koszonom a segitseget ! 😁
Nagyon szèpen köszönöm mindenkinek a helyes megfejtèst!
Alig vàrom hogy ujra megnèzzem :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!