Ajánljatok olyan filmeket, pl vígjátékokat, amelyekben nincsenek vérengzős jelenetek? Vagy szórakoztató, érdekes is jöhet, de ne legyen gyilkosság benne, meg erőszak.
Figyelt kérdés
Nem néztem mostanában filmeket, de ma elkezdtünk egyet, vígjátéknak volt titulálva, de mint kiderült, rengeteg gyilkosság és hulla és vérengzés van benne.
Szóval nem ilyen kéne.
Nyálas se legyen.
Humoros jó lenne.
2023. febr. 28. 22:54
1/19 anonim válasza:
Indul a bakterház
Modern idők(1936)
Hyppolit, a lakáj(1931)
Egészséges erotika
A kenguru(1976)
Gyula vitéz télen-nyáron
2/19 A kérdező kommentje:
#1. Köszönöm szépen, ezeket már mindet láttam régebben, úgyhogy írjatok még, kérlek.
2023. febr. 28. 23:59
3/19 anonim válasza:
Instant család
Pénznyelő
Kutyabajnok
Közös többszörös
Üldözési mánia
Idegroncs-derbi
Kódjátszma
Hirtelen 30
Az utolsó szőke bombázó
Last Vegas
4/19 anonim válasza:
Nyugati nyaralás, Mindenki a vonatra, Jákob rabbi kalandjai, Csodabogarak (animációs vicces aranyos mese de felnőttnek is mosolyogtató), Istenek a fejükre estek, Apáca show
5/19 anonim válasza:
Haláli iramban( ezen szétröhögtem magam)
6/19 anonim válasza:
Go, Trabi, go!
Idegroncs-derbi
Smokey és a bandita
9/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket.
2023. márc. 1. 07:26
10/19 anonim válasza:
Nagyfiuk 1,2
Kiscsávó
Távkapcs
A kismenő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!