Lesz új Harry Potter film?
pontosítva az első válaszolót: a warner (a harry potter filmek gyártója) nincs elzárkózva egy újabb harry potter film elől, de semmi nincsen eldöntve. Alapvetően a cursed child színházban jól futott, ezért van esély hogy megfilmesítik - de ez egyelőre csak rajongói spekuláció.
És biztos van olyan régi színész aki vállalná hogy újra eljátsza a karakterét (Tom Feltonból simán kinézem), de az interjúk alapján én a legtöbb főszereplőre azt mondanám, hogy nem fogja.
Mivel most Rowlingot sokan utálják az elvileges transzfób megjegyzései miatt (olyat is olvastam hogy állítólag félreértették hogy mit akar mondani, én nem vagyok tisztában hogy pontosan mi történt) az is kérdés hogy mennyi pénzt tudna hozni egy új film.
A főbb színészek most még több pénzt kérhetnének el, mivel fantasyról van szó alapból költséges a készítése, és hát tényleg, ki tudja hogy nem bojkottálnák-e a filmeket.
Szerintem majd akkor fogja egyáltalán a warner eldönteni hogy érdemes e elgondolkozniuk még egy harry potter filmen (és ha igen, akkor milyen történettel) ha látják hogy a Hogwarts legacy milyen bevételt hoz és hogy mennyire számítottak. Ha az megbukik, akkor valószínűleg a film előkészítése sem kap zöld jelzést.
A Warner megcsinálná, nem zárkóznak el az ötlettől, ahogy fentebb is mondták már. A 3 főszereplő is mondott állítólag olyat, hogy megcsinálnák újra, de ez nem tudom mennyire biztos és igaz.
Egyébként most azt is rebesgetik, hogy a Hogwarts Legacyból akarnak élőszereplős sorozatot, úgyhogy lehet emiatt -ha tervben volt esetleg- nem lesz a közeljövőben új film.
2. A Hogwarts legacyt már látják, hogy kasszasiker és még bizonyos platformokra meg sem jelent, szóval ha csak ezen múlik, akkor már indul a forgatás.
A kérdésre nyilván biztos választ a jó isten se tud adni egyelőre. Sajnos a Legendás állatok (bizonyos értelmében vett) sikertelensége nem túl jó hír. A régi színészekkel sztem nem lesz új film, nagyon max kameózni fognak, de egy ilyen univerzumban simán lehet kitalálni új történeteket új szereplőkkel. Mindenesetre a rebootok, a retró, az újrázások idejét éljük, szóval ha valamikor, akkor mostanában van rá esély, hogy lesz belőle valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!