Jó, és ijesztő horrof filmek?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Tudom hogy már rengeteg ilyen kérdés van, de remélem tudtok segíteni. Olyan horrorfilmeket keresek amik félelmetesek, nem olyan hogy gusztustalan, és ömlik benne mindenhonnan a vár, mint pl a fürész(nem pocskondiázásbol mondoom, csak vélemény) az olyan filmeket szeretem nagyon, amik fiatalokrol szolnak hogy erdőbe mennek, vagy hogy egy család uj házba költözik meg ilyenek. Amikir nagyon tetszettek eddig: péntek13(2009) rettegés háza, halloween 20 évvel később, 10 feet,
aki tud segiteni, annak köszönöm(:
2010. okt. 5. 16:41
1/12 anonim válasza:
A jeti bosszúja, esetleg A dühöngő grizzly, de a Gyilkos cápa vs. óriáspolip című művet is érdemes megnézni.
2/12 anonim válasza:
ezek inkább bénák és viccesek :D főleg a jetis
6/12 anonim válasza:
Kísértetjárás Connecticut-ban
ezen még sírtam is :$
9/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat(: a Hirnököt már láttam. :D eléggé tetszett, csak elfelejtettem kiirni:D
az ien jetiset, meg oriáspoliposokat nem szeretem(:de azért köszi
2010. okt. 5. 17:13
10/12 anonim válasza:
31 kilóméter, Gyilkos elmélet, Egy gyilkos agya, Menekülj, Napforduló, Halálos hallgatás, Stay alive...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!