Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van még valahol ilyen tévécsat...

Van még valahol ilyen tévécsatorna?

Figyelt kérdés
Ahol még dél amerikai sorozatokat adnak,és nem ezeket a török szemeteket?Nézhetetlen vackok.

2023. febr. 20. 13:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát nemigazán. Újakat egyáltalán nem adnak már. Az izaura tvn is olyan ismétlések vannak hogy paula és paulina amit ugyan szeretek de már 100x láttam. Újakat nem adnak szinte sehol
2023. febr. 20. 17:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Régen volt valami Zone Romantica csatorna, ha van még egyáltalán
2023. febr. 21. 06:10
 3/6 A kérdező kommentje:
Ahelyett van az Izaura tv.Sajnálom.Pedig azok jobbak voltak.
2023. febr. 21. 22:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sajna már csak az Izaura tv ad dél-amerikai sorozatokat, bár azok is már 1000x leadott ismétlések. A Paula és Paulina-t, vagy a Vad Angyalt pl majdhogynem minden évben leadják. A TV2-n megy még a Válaszutak című sorozat (bár az is már a végefelé tart), több csatornán szerintem meg már egyáltalán adnak ilyen sorozatokat (az RTL már törököt sem ad délután, nemhogy dél-amerikait). Ha vége lesz a Válaszutaknak, elképzelhető hogy egy újabb dél-amerikai sorozat kerül majd a helyére, mert általában a kora délutáni műsorsávban a TV2-n mindig ilyen sorozatok szoktak menni (pl A Del-Monte örökösök, Alicia új élete stb). Nem tudom mennyit számít, de a Duna tv-n szokott menni még délutánonként a Hölgyek paradicsoma című sorozat, ami brazil ha jól tudom. Ki gondolta volna hogy egyszer a dél-amerikai sorozatok is kimennek a divatból…
2023. febr. 21. 22:54
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
4-es vagyok, nemrég láttam hogy a TV2 a Válaszutak helyett majd a Háborgó szívek című mexikói sorozatot fogja adni, természetesen nem mással, mint Gabriela Spanic-al a főszerepben (vagy legalább is szerepelni fog benne).
2023. febr. 22. 09:22
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Plusz nemrég indult a MAX4 nevű tv csatorna (nem tudom van e ilyen csatornád), és ha jól olvastam azon pedig A betolakodót (Gabriela Spanic-al, ki mással) és a Marimart adják, bár ezeket már az Izaura is adta jópárszor.
2023. febr. 22. 09:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!