Van még valahol ilyen tévécsatorna?
Figyelt kérdés
Ahol még dél amerikai sorozatokat adnak,és nem ezeket a török szemeteket?Nézhetetlen vackok.2023. febr. 20. 13:24
1/6 anonim válasza:
Hát nemigazán. Újakat egyáltalán nem adnak már. Az izaura tvn is olyan ismétlések vannak hogy paula és paulina amit ugyan szeretek de már 100x láttam. Újakat nem adnak szinte sehol
2/6 anonim válasza:
Régen volt valami Zone Romantica csatorna, ha van még egyáltalán
3/6 A kérdező kommentje:
Ahelyett van az Izaura tv.Sajnálom.Pedig azok jobbak voltak.
2023. febr. 21. 22:24
4/6 anonim válasza:
Igen, sajna már csak az Izaura tv ad dél-amerikai sorozatokat, bár azok is már 1000x leadott ismétlések. A Paula és Paulina-t, vagy a Vad Angyalt pl majdhogynem minden évben leadják. A TV2-n megy még a Válaszutak című sorozat (bár az is már a végefelé tart), több csatornán szerintem meg már egyáltalán adnak ilyen sorozatokat (az RTL már törököt sem ad délután, nemhogy dél-amerikait). Ha vége lesz a Válaszutaknak, elképzelhető hogy egy újabb dél-amerikai sorozat kerül majd a helyére, mert általában a kora délutáni műsorsávban a TV2-n mindig ilyen sorozatok szoktak menni (pl A Del-Monte örökösök, Alicia új élete stb). Nem tudom mennyit számít, de a Duna tv-n szokott menni még délutánonként a Hölgyek paradicsoma című sorozat, ami brazil ha jól tudom. Ki gondolta volna hogy egyszer a dél-amerikai sorozatok is kimennek a divatból…
5/6 anonim válasza:
4-es vagyok, nemrég láttam hogy a TV2 a Válaszutak helyett majd a Háborgó szívek című mexikói sorozatot fogja adni, természetesen nem mással, mint Gabriela Spanic-al a főszerepben (vagy legalább is szerepelni fog benne).
6/6 anonim válasza:
Plusz nemrég indult a MAX4 nevű tv csatorna (nem tudom van e ilyen csatornád), és ha jól olvastam azon pedig A betolakodót (Gabriela Spanic-al, ki mással) és a Marimart adják, bár ezeket már az Izaura is adta jópárszor.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!