Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Manapság szokott olyan lenni,...

Manapság szokott olyan lenni, hogy egy filmnek rövidebb változatát adják le?

Figyelt kérdés

Régebben láttam a Batman Sötét Lovagot, és bizonyos részekre egyáltalán nem emlékeztem, pedig egyébként úgy rémlik, hogy végignéztem, vagy max alig maradhatott ki valami.

Emlékeztem, hogy Joker elment erre a gengsztergyűlésre, de amikor Joker megfenyegette Michael Jai Whiteot egy késsel, meg amikor Batman elrabolta a gazdag kínait, arra nem emlékeztem. Pedig erre a késes sztorira biztosan emlékeztem volna. xDDDD

A Halálos Iramban Hobbs and Shaw filmből sem rémlett pár jelenet, amikor a dilm megnézése után megnéztem az évekkel ezelőtti trailert.

Manapság létezik, hogy a filmnek nem az egészét mutatják? A Gyűrűk Uránál van/volt ilyen.

Vagy csak nem emlékszem bizonyos részekre, vagy nem láttam a teljes filmet?

Ja, és a Hobbs and Shaw filmet rendesen a TV ben adták, a Batmant pedig kikölcsönöztem a TV áruházból!!!

2023. febr. 19. 22:52
 1/1 anonim válasza:

Kereskedelmi tv előszeretettel vagdalják a filmeket, így férjenek bele az időbe meg a reklámokkal tarkított dolgokba. Sok esetben már azért is vágják őket, hogy a megfelelő besorolás meglehessen szerintem..... Retro VHS kazettán más a szinkron más a teljes film mint mostanában ha megnézem bármelyik csatornán. pl. Véres Játék.. Blood Sport.... nagyon zavaró...

Vagy pl. a régi Hét Mesterlövész, VHS megvolt TV-ből felvéve, parádés szinkron..... Valamelyik héten adta az egyik filmes csatorna, egy teljesen merőben más szinkronnal... az élményt is szét cseszte....

2023. febr. 21. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!