Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szervusztok egy filmet keresek...

Szervusztok egy filmet keresek már nagyon régen minden kereső motort és alkalmazást próbáltam rá de nem jártam sikerrel. A film horror, túlélő, valóságshow, pénz díjas (Fűrészhez hasonló) 2007 környékén láttam a filmet feliratos volt?

Figyelt kérdés
A film úgy kezdődik hogy egy nő hátra kötött kezekkel sétál mezítláb törött üvegeken és ipari kamerák figyelik egy hang szól hozzá mikor egy akváriumhoz ér ha kell a (manöken szerződés) akkor az akváriumban nyomja meg a zöld gombot ha lemond róla az akváriumon kívül a piros gombot, a csaj persze hátra kötött kezekkel a zöld gombot választja és az arcával belemerülve az orrával megnyomja de ahogy kiveszi a fejét egy maró oldat szétmarja az arcát. A folytatásban a bevezető után pár fiatallal riport készül hogy miért jelentkeznek a pénz díjas műsorba, majd egy gyártelepen találják magukat ahol különböző halálos feladatok (játékok) várnak rájuk. Pár jelenet a filmből egy fickónak a hasába van elrejtve egy kulcs ami megmentené az életét de felkellene a saját hasát vágnia, még egyet ki emelnék van benne egy két petéjű iker pár (fiú és lány) be kell menjenek egy helységbe és ott a hang azt kéri üljenek le az asztal két végére (az asztalon letakarva valami) amint leülnek a szerkezet aktiválódik amin két hatalmas fúrógép sínekre van szerelve egymással ellentétesen és lassan elindul a fejük felé szemből a testvéreknek két választási lehetőségük van a kezüknél mind kettőjüknek egy kapcsoló rajta egy piros és egy zöld gomb, ha pirost nyomja megáll az ő fúrója de a másiké elindul...mivel a székhez vannak szíjazva érthető hogy mi lesz a végkimenettel csak egyikük juthat tovább...nos remélem adtam elég támpontot és valaki tudni fogja a film címét. Szevasztok!

2023. febr. 17. 22:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Halloween Hell (2014)?

Googleben találtam egy hosszú listát ilyen survival contest horror movie-król, ez kábé megfelel a leírásnak és az imdb-n is van egy kép a filmből egy szétmart arcú nőről:

[link]

A lista, hátha ezen megtalálod, ha nem a Halloween Hell az:

[link]

2023. febr. 18. 09:07
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Are You Scared? (2006).

[link]

2023. febr. 18. 09:13
 3/3 A kérdező kommentje:
Ez hihetettlen! Pedig év szerint kerestem 2004-től a mafab-on és nem dobta ki! Lehet a keresőmotor volt rossz! De ez az a film az Are U Scare? (2006) és az év is passzól! A én storym lényege akkor nagyon érdekes volt, éppen Csepelről menetem egy házi buliba és vinnem kellett volna valamit de szilveszter előtt egy garasom sem volt, felszálltam a buszra hogy majd jól haza zavarnak mert üres kézzel megyek...csuklós busz volt és hátra szálltam még a kutya se vegyen észre...és ahogy le ültem egy írót DVD lemez volt felirat nélkül becsúszva az ülések közé...(hát ő volt az...egy csajszi kérte kölcsön utána lemezt...én hülye meg oda adtam neki, önzetlenül és a feledésbe merült) Respect!
2023. febr. 19. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!