A Barátok köztben időközben a Berényi Ágnest is lecserélték?
Figyelt kérdés
Ugye volt már arra példa, hogy egy szereplőt egyik napról a másikra tök más színész játszotta.
Annak idején a Berényi Ágnesnél nekem ez nem tűnt fel. Most viszont nézem vissza a régi ismétléseket. És ekkor döbbentem meg, hogy tök másképp néz ki. Egy viszonylag fiatal, alacsonyabb színésznő játssza.
Aztán igaz, hogy eltűnik jó időre a színről. A valóságban is talán eltelik 15 év mire megint szerepbe hozzák. De teljesen másképp néz ki. Egy langaléta öregasszony lesz. Arcra se nagyon stimmel.
Létezik, hogy az eredeti színésznő változott meg ennyire az idő során, vagy jól sejtem, hogy később más játssza ezt a szerepet?
2023. febr. 17. 20:28
2/3 anonim válasza:
Van ez így. Karalyos Gábor például Németh Kristóf helyett ugrott be, és játszotta Kertész Gézát, később pedig Levente szerepében tért vissza.
3/3 anonim válasza:
Várjunk csak, itt most az ál-Ágiról van szó, aki okosan beépült a családba, hogy kisemmizze őket. Már a szeme se áll jól. Álneve Berényi Ágnes, de valójában Kocsis Bernadett a sorozatbeli neve (a valódi pedig Szabó Margaréta).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!