Mi volt a legdurvább, legvéresebb film amit eddig láttál?
Az első ilyen az Élősködők (2019) film volt. Az a film az elmúlt 5 év legjobb filmje, nem az a nagyon brutál meg nem tudom az olyasmit én sem szeretem. De ez a film lesokkolt, annyira egyedi hangulata volt végig és mindeközben társadalomkritikai és kellő mértékben elvont... tökéletes.
A másik ehhez hasonló film az "I came by" avagy "Beugrottam" (2022) film volt. Na abba meg olyan váratlan fordulat van, abszolút kiszámíthatatlan és izgalmas film, de az Élősködőket nem sikerült túlszárnyalnia.
Számomra a legdurvább film amit eddig láttam az a Hannibal (2001) film volt, nagyon beteg, de mára már klasszikus darabbá vált, mai napig előfordulnak más filmben utalások rá, 10-12 éve rengeteg mém is volt belőle. Gyomorforgató, de valahogy mégis jó film volt, habár a nyomozós része lehetett volna átgondoltabb.
"Ja tényleg, a Passió is. Az is egy rakat szar."
A passió miért? Egyik nagy kedvencem.
"#6: Mert Jézusból csak annyit mutat meg a film, hogy jól összeverik, megkínozzák. A tanításaiból, szellemi értékeiből semmit."
Igaz, de az is fontos, mert hát mások bűnei miatt szenvedett. Nincs még egy film ami ennyire meghatott volna mint a passió.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!