Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Meg tudom így változtatni az...

Meg tudom így változtatni az HBO Max fiókomat magyarra?

Figyelt kérdés

Szlovákiában élek és az HBO-ra való regisztráció után nem tudok magyar szinkronnal vagy felirattal nézni filmeket és sorozatokat. Tudom, a régiózár miatt van. Amennyiben az aktuális előfizetési ciklusom lejárata után fizetek elő Magyarországon a szolgáltatásra, megváltozik a fiókom? Vagy esetleg: Igen, ha magyar bankkártyával fizetek elő.

Továbbá még hozzátenném, hogy most vettem észre, hogy nem hitelesítettem a profilom. Egyébként nem is értem, hogy az minek kell, mert nem látom, miben korlátozna. Vagy emiatt netán is nem tudok újból előfizetni? Esetleg meg tudom változtatni a fiókom nyelvét, ha nem hitelesítem, méskülönben nem? Kérlek, ezt is meg tudná valaki mondani? :D Előre is köszönöm szépen a válaszokat! ^^

2023. febr. 16. 01:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

A tartalmakat a tartózkodási helyed alapján látod. Hiába fizetsz elő legközelebb is, minden ugyan úgy külföldi marad. Akkor fog csak visszaváltani Magyarra, ha egy Magyar IP címmel jelentkezel be, tehát ha visszamész Magyarországra.

2023. febr. 16. 06:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem én, de mitől lesz egy IP cím magyar? Ha az eddigi fiókommal regisztrálok elő immáron Magyarországon, magyarrá változik, vagy csak akkor, ha egy új emaillel szintúgy Magyarországon?
2023. febr. 16. 22:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Attól lesz az IP címed Magyar, hogy az internet szolgáltató, akitől kapod, tehát akinek fizetsz havonta, az Magyarországon terjeszti a szolgáltatását (Vodafone, Giganet, Telekom, Yettel, Vidanet, satöbbi satöbbi). A HBOMax pedig nem teszi lehetővé Magyarországon kívül a Magyar tartalmak megtekintését.
2023. febr. 17. 07:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen a választ! 😊
2023. febr. 17. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!