Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik sorozat volt a legjobb...

Melyik sorozat volt a legjobb tavaly az alábbiak közül?

Figyelt kérdés

2023. febr. 14. 00:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
6: igen, Neil Gaiman. Van még egy sorozat amit a Terry Prattchetes közös könyvükből készült, Good Omens. Nagyon szeretem, igaz az már pár éves. Hamarosan fog jönni a második évad, az egy olyan sztori ami nem jelent meg könyvként, de ugyanúgy Neil Gaiman dolgozik rajta, úgyhogy tuti jó lesz
2023. febr. 14. 17:36
 12/14 anonim ***** válasza:
52%
A The Boysnak rendkívül erős volt a 3. évada (is). Ráadásul az én szememben a valaha volt egyik legjobb epizód is jelen volt.
2023. febr. 14. 21:56
 13/14 anonim ***** válasza:
10%

Kedves 2/12 válaszoló... Huhh

.. A Wednesday sorozattal (hiába Tim Burton) hazavágták az egész franchise-t. Maga Jenna Ortega is ezt nyilatkozta több interwiev-ban is, mivel az egészet átvitték egy nézettséghajhász irányba.. Félreértés ne essék, maga a sorozat jó, unblock nekem is tetszett, de nem egy Addams family folytatásként.. Főleg, hogy Wednesday belekavarták szerelmi szálak a is... Na nálam ott szakadt el a húr,mivel ez konkrétan a karakter megbecstelenítése volt. Pfhuuu és az a tánc.. Arról egy szót se..

Tudom valószínűleg a legtöbb ember utál a véleményemért, de pont nem érdekel.

2023. jún. 17. 00:51
 14/14 anonim ***** válasza:
57%

"de nem egy Addams family folytatásként.."

Itt bukott el az egész válaszod. A készítők ugyanis előre megmondták, hogy ez egy új a 2022 es trendekhez alkalmazkodó sorozat lesz és nem pedig egy A.F. folytatás vagy ilyesmi, tehát külön kérték, hogy ne a filmekhez hasonlítgassuk mert ez egy új önálló sorozat ami már kitalált karaktereket használ fel.

2023. jún. 17. 07:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!