Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogyan tudok Német nyelvű...

Hogyan tudok Német nyelvű sorozatokat és filmeket nézni?

Figyelt kérdés
Csak olyan oldalakat találtam eddig ahol német forgatású filmek vannak, de nekem olyan kéne ahol ismert filmek vannak német nyelven. Pl: Family guy, Marvel, Dr House, stb... Ezek csak példák de valójában valami könnyebb nyelvű rajzfilmet keresnék német nyelven. De ilyet alig találok.

2023. febr. 12. 00:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A streaming oldalakon (pl: Netflix, Disney+) sok szinkron elérhető. Biztos találsz valamit német szinkronnal.
2023. febr. 12. 00:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem fizetsz elő semmilyen streamingszolgáltatásra, akkor maradt a torrent.
2023. febr. 12. 21:15
 3/6 A kérdező kommentje:
komolyan nincsen egyetlen ilyen oldal sem? Azt nem hiszem el
2023. febr. 13. 19:43
 4/6 A kérdező kommentje:
úgy értem... tényleg van a streeming oldal és a torrent... De biztos hogy sokan gyakorolnak németet, úgy hogy olyan filmeket néznek németül aminek már kívülről tudják a szövegét a saját nyelvükön. És ha van ilyen igény, akkor kell lennie erre oldalnak ami ingyenes.
2023. febr. 13. 19:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Van is: fizess elő streamingszolgáltatóra, ott lesz, és legálisan. Youtubeon vannak nyelvtanuló csatornák, ahol készítenek szintekhez állított minisorozatokat, bár szörnyen gagyik, de nyelvtanulásra vannak. De ilyenek, mint Family Guy németül, csak illegálisan lehet fent bárhol. Most csak kitalálok valamit: a Family Guy elérhető HBO Maxon, Netflixen, esetleg valamilyen német csatornán, a három közül valamelyiken nézheted legálisan pénzért németül, és ennyi. Előfizetéssel különböző streamingszolgáltatóknál tudsz nézni, vagy próbálhatsz német nyelvet tartalmazó DVD-kiadást venni, de igazából egy DVD nem feltétlenül olcsóbb és jobb a mai streamingszolgáltatók világában, inkább olyan tartalmaknál jó még, amik régebbiek és nem elérhetőek ezeken a csatornákon. Ennyi. Maradt a torrent. Amúgy abszolút átérzem. Tévénél megpróbálhatsz olyan csomagra előfizetni, ahol külföldi csatornákat elérsz, csak az meg már megint olyan, hogy nem olcsó, és akkor még csak nem is akkor és úgy nézed, ahogy neked kényelmes. Én német nyelvvizsgára annak idején már tizenévesen torrenteket töltöttem le, mai napig olykor németül így nézek meg filmet, sorozatot. Azt is hozzá kell viszont tenni, hogy a németeknél borzasztóan szigorúan veszik a torrentezést, szerzői jogok megsértését. Egy ismerősöm kollégája is kapott egy 1000 eurós büntetést, több volt, mint a 2 havi fizetése, pedig csak pár dolgot töltött le. Ott nem viccelnek ezzel. Emiatt nagyon nehéz torrenten is német nyelvű könyvet, filmet leszedni, kész rémálom, ncoreon is például jellemzően inkább dvd-kiadások részeként található meg többek között a német nyelv is, vagy netflixről, egyéb helyről leszedett helyeknél a többi nyelv mellett.
2023. febr. 13. 22:40
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Az emlékezetre én nem építeném a nyelvtanulást, mert sok esetben a szinkronok nem pontos fordítások. Arra figyelnek, hogy a tartalom megmaradjon, de nem szóról szóra fordítanak. Ha pl az angol nyelvű family guy német szinkronját nézed, és arra hagyatkozol, magyarul mit mondtak benne, akkor az eltérés még nagyobb lesz. Én a helyedben kezdésnek német nyelvű sorozatot néznék magyar felirattal, az pontosabb.
2023. febr. 19. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!