Mikorra várható A ki kis falunk folytatása?
Szia!
Én is rajongója vagyok a sorozatnak.
Nos, ha a tavalyi műsorprogramot vesszük alapul, akkor Kb. márciusban fog újraindulni a sorozat.
Ugyanis ha jól emlékszem, akkor tavaly ilyenkor az RTL-en a mi kis falunk idősávjában a tanár ment. Majd februárban elkezdődött A séf meg a többiek című sorozat, amit akkor még a Mi kis falunk idősávjában adtak. Végül pedig március 19-én folytatódott a sorozat a 6. évad 7. részével. Valószínűleg idén is így lesz. Márciusig lezavarják a góólkirályságot, aztán közben a hétköznapi ismétlések is bőven végetérnek, és majd márciustól júniusig szombat esténként mennek majd a premier részek, aztán megint megy nyáriszünetre a sorozat. Aztán majd szeptemberben szombatonként talán lepörgetnek pár részt, talán nem, ezt még nem tudni, mert 2021-ben volt szeptemberben A mi kis falunk, és majd csak októberben kezdődött az X-Faktor, tavaly viszont már szeptemberben elkezdődött az X-Faktor, és A mi kis falunk 7. évad 1. része csak az X-Faktor 11. évadának a vége után, 2022.11.26-án került adásba. Hogy idén mi lesz majd a 8. évaddal, azt még nem tudni, mindenesetre a 7. évad folytatására a hagyományok alapján a tavaszi időszakban lehet számítani. Addig itt van nekünk a gólkirályság. Az sem rossz, van benne egy csomó arc a Mi kis falunkból :)
Szia!
Nagyon szépen köszönöm a bőséges felvilágosítást. Te aztán benne vagy a mindennapokban, hogy mit adnak le.
Őszintén szólva eddig a magyar filmek/sorozatok nem nyűgöztek le, így nem vagyok ezekben képben. Pár hete bukkantam rá A mi kis falunkra és pozitív csalódás volt. Elsőre beleszerettünk. Brutál jó. :D Így az elejétől egyben lezavartuk a sorit és már nagyon várjuk a folytatást.
Mégegyszer köszi! :)
#2:
Az első válaszoló vagyok, csak amikor küldtem a privát üzenetet, még nem néztem meg, hogy jött-e komment a kérdéshez.
Nos, a mi kis falunkat én sem az elejétől nézem, ezért is csak 2021-től tudtam megmondani azt, hogy mik mentek a mi kis falunk idősávjában. Ugyanis 2021 telén, vagy tavaszán, már nem emlékszem pontosan, kezdtem el néznni a sorozatot. Akkor elég sok volt a szabadidőm, mert nem lehetett járkálni, suli sem volt, mert tombolt a covid.
Azóta nyomonkövetem a Magyar televíziók újdonságait, és belenézek mindenbe, hátha lesz egy olyan jó is köztük, mint a Mi kis falunk.
Értem.
Örülök, hogy ilyen lelkes rajongó tudott nekem válaszolni.
És remélem találsz még sok kedvedre való filmet/sorit.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!