Melyik Grand Designs (UK) rész lehet az, amit keresek a leírás alapján?
Műsorújságban az volt kiírva, hogy XX. é. 2. rész, 2019 (Sp. Home), de nem ez az, amit adtak szerintem.
Ami ténylegesen műsoron volt, az a rész arról szólt, hogy a 2. világháború alatt/után kb. 150 000 db gyárban összeállított házat létesítettek britaniában. Egy 50-es éveikben járó pár lakja jelenleg az egyik ilyen házat, aminek már valószínűleg a szigetelésével is baj van.
Egy ugyanilyen típusú házat szeretnének (előre összeállított), de a kis bökkenő az egészben az, hogy normál útról megközelíthetetlen a kiszállítók számára a telkük. Ezért a szomszéd birtok tulajától kértek engedélyt, hogy onnan megközelítve az új házuk moduljait a régi házuk helyére emeljék a gyártócég munkatársai.
Eddig néztem, tovább nem láttam, de szerettem volna megnézni és internetes leírás alapján az S20E02 nem is erről szól.
Szerintetek melyik rész lehetett az, amiből a részletet láttam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!