Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik ez a film? FONTOS

Melyik ez a film? FONTOS

Figyelt kérdés

Keresek egy filmet de nem jut eszembe a címe..

Úgy kezdődik, hogy egy család (anya, apa, és talán 2 vagy 3gyerek) elment nyaralni, és anyuka talán az ablakból vagy erkély ajtóból figyeli a medencében labdázo apukát, gyerekekkel.

Aztán jön hirtelen valami iszapos víz, ami mindenkit elsodor, anyuka nagy nehezen túléli, majd megtalálja az egyik kisfiát, akit épp hogy csak meg tud menteni a sodródás miatt.

Azt hiszi a nő, hogy apuka és a tesók meghaltak, majd találnak egy idegen gyereket akit magukhoz vesz az anyuka.

Itt közép résznél nem tudom mi volt , nem emlékszem.

Annyi rémlik még, hogy anyuka kórházban fekszik, és folyton kérdezi a kisfiútól, hogy milyen színű a lába..

A vége happy end, mert kiderül hogy mindenki a családból él, és majd megtalálják egymást.

A legvége az, hogy repülőn ülnek (anyuka fekszik ilyen kórházi ágyon) és gondolom szállítják őket másik kórházba.

Köszönöm ha segítesz, mert nagyon fontos nekem ez a film, régóta keresem.

2023. febr. 4. 23:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A lehetetlen (The Impossible, 2012) ?
2023. febr. 4. 23:43
 2/3 A kérdező kommentje:

Ez az kedves #1 :)

Köszönöm szépen

Örök hála🫶

2023. febr. 5. 09:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Szívesen! :)

Amúgy bár szerintem a főszereplők, az amerikai család nyaralása csak fikció lehet, viszont a katasztrófa valós: a 2004-es Sri Lanka-i cunami.

2023. febr. 5. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!