20. Helyesbítek: Kis 49%-os mitugrász vagyok a leglibsibb oldalon, ahol mindenkit lepontoznak, aki nem a kormány ellen ugat, hanem keresztény értékei vannak xD
2023. márc. 5. 15:42
22/41 anonim válasza:
Még egy pont, hogy nem valódi hívő vagy. Aki az az sosem keveri ide a politikát a vallása mellé. Lebuktál. :) Legalább profitálsz valamit az álhívőségedből? Mai szentmise megvolt?
2023. márc. 5. 15:45
23/41 anonim válasza:
22. Én nem misére járok, hanem Istentiszteletre. Evangélikus vagyok:)
Nem profitálok semmit, csak vicces nézni, ahogy a ,, kisebbségeket nagyon elfogadó,, liberálisok kiakadnak azon, hogy valakinek nem tetszik egy film, mert a kisebbségét megsértették.
2023. márc. 5. 15:47
24/41 anonim válasza:
Amúgy az feltűnt két nagy nyálfröcsögésed között, hogy senki nem mondta magáról, hogy liberális vagy sem, hanem te sütötted rá mindenkire (“libsi”)?
2023. márc. 5. 15:49
25/41 anonim válasza:
Aki vallásellenes, csakis liberális lehet.
2023. márc. 5. 15:57
26/41 anonim válasza:
Ez se tűnik fel, hogy nem vallásellenese vagyunk, hanem hülye ellenesek? Ennyire sötét hogy lehet valaki?
2023. márc. 5. 15:58
27/41 anonim válasza:
#25 Akkor Sztálin volt a legbuzgóbb libsi?
2023. márc. 5. 16:02
28/41 anonim válasza:
27. Igen.
2023. márc. 5. 16:04
29/41 anonim válasza:
Charlie meghal a végén, a lánya előtte azt kéri, hogy sétáljon oda hozzá, de előtte felfedi magát a hallgatói előtt.
Van a filmben egy tisztességes keresztény hittérítő, akit mindenki utál ok nélkül, aki a film elején megmenti Charlie-t azzal, hogy felolvas neki egy fogalmazást.
És van a lánya, aki csak azért fog hozzájárni, hogy pénzt kapjon, és ne bukjon meg angolból, mert Charlie segíteni fog neki esszéket írni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!