Melyik Taxi fim a kedvencetek?
Igazából nekem az veszi el a kedvem mikor túlzottan átmegy komolytalanba még ha vígjáték is. 2-ben a repülés még oké volt, fogjuk fel egy nagyobb ugratásnak, bár ilyen tekintetben az elsőbe is erősen bele lehetne a végén kötni, hogy mindenféle rámpa nélkül repkednek az autók.
A három viszont a kerék helyén a semmi helyről kibújó lánctalpakkal már nagyon átment mesébe számomra, a 4-et már komolyan sem tudtam venni az 5-öt meg kb csak végigprögettem, de nem bírtam egyben megnézni.
hat taxi 5 ben uj szineszek vannak, a sorozat megcsufolasa
a tobbi szerintem teljesen alapmu amit mindenkinek kotelessege egyszer megnezni
tobbszor pedig ha akarja
Leginkább a 2. rész felé hajlok, de nem szavazok, mert nem tudok biztosra menni, szerintem az első két rész mindent visz, azok a legjobbak!
Aztán a 3. a legrosszabb, az nagyon el lett csépelve, a 4. valamennyit visszahoz, de már annak se az igazi a színvonala, az 5. pedig ugyanaz a színvonal, mint a 4., de új szereplőkkel már nem az igazi!
Taxi 1, először is az első löket eleve mindig nagyobbat üt, de amúgyis kezdjük ott, hogy itt a legszebb az autó, az az autó egyébként tényleg megy is, nem egy szimpla Peugeot, profi autóversenyzők vették fel a jeleneteket [link]
*Aztán megkapjuk Marseillet, nyáron, 1998-ban, iszonyat hangulatos
*A németek, a mercik jobbak mint a többi ellenfél
*Jobbak a szövegek
*Nyoma sincs Hollywoodi inspiracionak, mint a többi részben
*Nincs tultolva az ökörködés, Gibert még nem komplett idióta
*Eletszagubb mint a többi rész, nem kacsint ki úgymond túltolt hülyeségekkel, tehát vicces, de nem vicceskedő, nem bohózat
*Marion Cotillard még nem unja magát halálra, jó a szerelmi szál is, férfiként mondom, Emilien anyja is nagyon aranyos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!