Melyik ez a "Micsoda srác ez a lány"-hoz hasonló filmben volt ez a jelenet?
Figyelt kérdés
Szentül hittem, hogy a Micsoda srác ez a lányban volt, de megnéztem és mégsem.
Ez is ilyen hasonló alaptörténetű, hogy a lány valami miatt fiúnak öltözik és adja ki magát. A vége felé van egy jelenet, egy WC-ben, hogy valami féltékenység dolog miatt meg akarják leckéztetni, valaki lefogja, a másik meg le akarja húzni a nadrágját és ha jól emlékszem egy öngyújtó van a kezében, amivel meg akarja égetni a farkát, vagy legalábbis úgy csinálni. Aztán mikor lehúzzák a nadrágját, jön a meglepetés, hogy nem is farka van.
Valami könnyű tini- vígjáték féle lehet amúgy ez is. A legvégén azt hiszem egy hídon ül a fiúval, akibe már ál-fiúként is szerelmes volt, és csókolóznak talán.
2023. febr. 3. 18:26
2/8 A kérdező kommentje:
Mondom hogy valami könnyedebb tini vígjáték. Nem egy 18-as karikás dráma.
2023. febr. 3. 18:43
4/8 A kérdező kommentje:
Szeritnem ez sem az, nem ismerős, meg nagyon régi is. Kérlek titeket ne hasonló témájú filmeket ajánljatok, hanem azt az egy filmet keresem, amiben benne volt ez a jelenet. Köszönöm.
2023. febr. 3. 19:00
7/8 anonim válasza:
8/8 A kérdező kommentje:
Nem, ezek sem azok. Kár, hogy senki nem ismeri. Meg az is kár, hogy nekem nem jut eszembe róla más infó vagy jelenet. Még arra emlékszem, hogy a fiú akivel a végén a főszereplő lány csókolózik a hídon, kezdi azt hinni magáról, hogy meleg, amiért egyre inkább megszereti a főszereplő ál-fiút és vonzódik hozzá. És ezzel kapcsolatban is volt valami vicces jelenet, ahogy valakinek elmondja, vagy csak készül elmondani, hogy szerinte meleg lett.
2023. febr. 3. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!