The Last of us Sorozat 3. Részét néztétek a családdal?
Figyelt kérdés
Milyen élmény volt? Meséljetek! 😁2023. jan. 31. 12:00
1/14 A kérdező kommentje:
Én az édesapámmal néztem, szerencsére pont akkor távozott kimenni egy kicsit a friss levegőre, amikor megjelent a másik fickó. és nem kellett átélnem egy kínos szituációt😌
2023. jan. 31. 12:04
2/14 TR75 válasza:
Így fater megúszta, hogy homoszexuális legyen?
3/14 A kérdező kommentje:
Szerencsére 🙏
2023. jan. 31. 12:27
4/14 anonim válasza:
Egy átlagos, normális párkapcsolatot mutattak be. Nem mindenki olyan frusztrált, mint te.
5/14 anonim válasza:
Nem az a probléma, hogy létezik a homoszexualitás, hanem az utóbbi 5-10 évben megjelent propagandatevékenység, amivel a médiatartalom gyártók a társadalom arcába tolják a dolgot, mint ünneplendő jelenséget.
6/14 anonim válasza:
Nem kell ünnepelni. Vagy te úgy képzeled el az ilyen tartalmak nézését, hogy felállva tapsolnak és ujjonganak az emberek ezek láttán? Ha megtanultad volna leszarni, nem lenne min felháborodni.
7/14 anonim válasza:
Ez nem az a sorozat, amiben az egyik főszereplő amúgy is egy szapphó?
Miért csinálnak akkor úgy egyesek, mintha a meleg karakterek valami új adalék lenne ennél a címnél?
Nem ebben lesz majd az idegállapotos nénibácsi is, aki megöli Oberynt? (Nem játszottam a játékokkal, csak hallottam a felháborodásról.)
Szóval ha adott egy cím, aminek már az elejétől fogva részei a meleg karakterek, akkor most mi ez a sok meglepett néző? Ezt eskü nem értem.
8/14 anonim válasza:
Ez nekem kicsit olyan, mintha a Life is strange játék valamelyik évadjából csinálnának sorozatot és azon menne a mérgelődés, hogy vannak benne melegek vagy nárcisztikus, manipulatív szociopata az összes főbb karakter.
9/14 anonim válasza:
2023-ban az a kisebb csoda, hogy egészen a 3. részig kibírták amíg muszáj volt homokozást belerakni.
10/14 anonim válasza:
#9. Vagy inkább addig "húzták ki", amíg el nem jött ez a rész, ami a játékban is benne van, csak nem pont így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!