Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit gondoltok, lesz 3.évada...

Mit gondoltok, lesz 3.évada az Alice in Borderland-nek?

Figyelt kérdés
Nekem jobban tetszett, mint a Squid Game. Megosztó véleményeket olvasok. Vannak, akik várják, hogy legyen folytatása, és szerintük lesz is, ha nagy sikert aratott, viszont mások nem akarják, hogy legyen még egy évada, és szerintük nem is lesz, mert nem tudnának mit kitalálni már. Mit gondoltok?

2023. jan. 30. 00:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Még nem lehet tudni. A mangának is ez a vége amiből készült bár vannak spinoffok.
2023. jan. 30. 14:37
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem sok értelme lenne, mert az egész történet egy olyan véges számú tematikára épül, amit a második évad végére kifuttattak.

Már az utolsó részben több olyan cápaugrás szintű (utólag poénos, de a nézőt félrevezető) jelenet volt, amiből egy egész évad túlzás lenne.

A finálé is látszólag logikusan megmagyarázta, hogy hol voltak és mit csináltak, és a vége is felfogható lezárásként.

Erre folytatást építeni kb. úgy lehetne, hogy megint átverik a nézőt, és valamiről kiderül hogy hazugság volt. Ezt nem szokták jól fogadni.

Squid game is egy kerek történet volt, de a hype miatt még több pénzt akarnak belőle kihúzni és ezért folytatják. Lehet az sem fog ennyire jól elsülni. Ez a sorozat pedig messze nem kapott akkora figyelmet, pedig előtte jelent meg és tartalmilag nagyon közel állnak.

2023. febr. 3. 08:59
 3/8 anonim ***** válasza:

A sztorit lezárták viszont szerintem ha a squid game új évada is nagy siker lesz akkor talán eztis folytatják

Nekem pl jobban tetszett mint a squid game

2023. márc. 22. 20:41
 4/8 A kérdező kommentje:
Nekem is 🥰
2023. márc. 23. 06:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Most már biztos h lesz :D
2023. szept. 29. 07:00
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen, láttam tik-tokon 😍😍
2023. szept. 29. 21:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Örülünk neki nagyon! :)
2023. szept. 30. 17:35
 8/8 A kérdező kommentje:
Én is 😍
2023. szept. 30. 18:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!