Miért kaszál el a Netflix minden jó sorozatot?
Valószínűleg nem állhat arányban a tényleges nézettség és az a népszerűség amit a neten olvasol róluk. A zajos kisebbség is fel tud nagyítani kisebb dolgokat, miközben a statisztika nem támasztja alá hogy ezeket tényleg annyian nézik.
Két okból szoktak kaszálni egy sorozatot: nem nézik elegen, vagy nem fér bele a költségvetésbe. Az utóbbira kisebb az esély, így bármilyen jó és népszerű vagy látszólag felkapott egy sorozat, mégsem hozhatta az elvárt számokat. Amit viszont te nézhetetlennek tartasz, lehet hogy mégis stabil nézettsége van, vagy olcsón lehet legyártani, így megéri folytatni.
Amikor azt mondod, hogy elkaszálja a "jó" sorozatot és megtartja a "nézhetetlent", az a te egyéni véleményed. A tömeg - a tényleges nézettséget jelentő, nem a neten kommentelő tömeg - valószínűleg nem ezt igazolja.
2.
Ezt a sok baromságot te se hiszed el.🤣
Az 1899 nem egy olcsó sorozat, nem is nézték ehhez mérten elegen és szerintem nem is jó. Nagyon nem...
Ebből kiindulva (mert az én véleményem is szubjektív) bármit elkaszálhatnak attól függetlenül, hogy neked vagy épp nekem tetszik. Hiába gondolod úgy, hogy jó sorozat, ha a Netflixnél úgy gondolják, hogy nem megérős és ehhez az kell, hogy érdekelje az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!