Melyik a kedvenc thriller filmed?
Figyelt kérdés
Többet is írhattok. :)2010. okt. 3. 20:09
11/13 A kérdező kommentje:
Én is pont ugyanígy vagyok. Az utóbbi 4 napban csak ilyen filmeket néztem, szinte reggeltől estig. :D
Azért is tettem fel a kérdést, hogy adjatok minél több ötletet, hogy még mit nézhetnék. :D
2010. okt. 3. 22:04
12/13 anonim válasza:
Védtelen gyermek - árva koppintás :S
23as szám is nagyon jó :)
13/13 anonim válasza:
A Zsákutca sztm is nagyon jóó! De nekem, amelyik a legjobban tetszett, az az Ismeretlen hívás.Nekem kvára bejön :D Aztán még a Gyilkos tréfa is jó. Vagy: Kéz, amely a bölcsőt ringatja, Kegyetlen játékok, Őrült vadászat, Vadász, Az édeni tó, Gyilkosság lólépésben, A romok, Karácsonyi rémálom, A titokzatos lakó, Szalagavató is nagyon jó. Még esetleg: Kegyetlen titok, A fantomlakó, Pokoli édenkert, A leskelődő. Ha kell még, csak szólj! Van még rengeteg, amit láttam, csak sokra nem emlékszem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!