Számodra hány forint lenne az ideális színház- illetve mozijegy?
Mármint a 0-nál nagyobb összeg amit hajlandó lennék kifizetni? Ez a filmtől/darabtól is függ. Van olyan darab amire csak akkor mennék még egyszer ha fizetnének. Eljöttünk az első szünetben. De egy tényleg jó IMAX filmért biztosan kifizetnék 3-4 ezret, bár szemüvegesként annyira nem kényelmes.
Színház is max 4-5 ezer. Bár most játszok egy kamaradarabban, 4 körül van a jegy, nem tudom megítélni hogy megéri-e, kicsit talán drága, szóval a színház nem az én pénztárcámhoz való. :)
Én nem igazán szeretek olyasmiért fizetni, ami nem az enyém. Ezért mozival, pont úgy mint streaming dolgokkal eléggé bajban vagyok. Nem adok olyanért pénzt, amit aztán kényük-kedvük szerint elvesznek tőlem, mert lejár valami jogdíj vagy hasonló.
A mozijegy is most 2000+ forint, de ennyiért már meg tudok venni egy filmet dvd-én, amit akárhányszor megnézhetek.
Ha mondjuk a mozijeggyel együtt automatikusan megvenném a filmet valami hordozható eszközön, akkor olyan 4000 forintot megérne.
De így, hogy egyszer nézhetem meg egy dvd áráért nekem nem éri meg. Szóval inkább nem írok rá nagyon árat, mert nem járok moziba pont ezért.
A színház kicsit más, mert az egész élőben megy. Ott azért az élményért megértem, hogy többet kérnek. De nekem így is túl drága, így kimarad. Az indok ugyanaz: nekem nem akaródzik olyasmiért 10000+ forintot fizetni, ami nem lesz az enyém.
Mi ketten néztük a párommal múlt héten a M3GAN-t, fejenként 2100 Ft-ért, de nekünk megérte, hiszen azelőtt hat éve voltunk utoljára moziban (akkor a Démonok között 2-t néztük meg). Mellesleg baromira tetszett a film, tehát nem bántam meg utólag rá azt a 4200 Ft-ot.
Ennyi időközönként azt hiszem, ennyi belefér. :D
De ha még veszel hozzá egy nagy popcorn menüt, akkor végetek!
Megan tényleg meghal a végén?
Évente 1x maximum 2x ha elmegyek moziba, de azt is csak jobb filmek miatt és leginkább a látvány miatt.
Maradjunk az évi 1 filmben :) Arra az 1-re meg nem sajnálom.
De mivel elég sok film okoz csalódást és örülni szoktam, hogy hál istennek ezért nem fizettem....
Ha mozi akkor utána tuti kaja is, szóval a kettőért összesen 5000 Ft .
Ez nagyon sok mindentől függ. Vettem már 32.000,- Ft-ért is színházjegyet (a Broadway és Westend darabok átszámolva ennyibe kerülnek, ha a drágább jegyeket veszem), viszont vettem már többször 1.500,- Ft-ért is itthon, és az is kiváló darab volt.
Itthon is találni 5-6 ezerért, sőt, a Szegedi Szabadtérin valami 16.000,- Ft volt legutóbb, ha jól emlékszem. Az ideiek is megvannak már, még ennél is drágábbak. (Egészen pontosan 19.900,- Ft).
A PS Produkció darabjai is bőven 10 felett vannak, és megveszem.
Szóval, színházra - amíg megtehetem - szívesen költök, mert imádom.
Mozira elvétve; oda nem nagyon megyek, max. az unokahúgomat viszem gyerekfilmekre, és mondjuk egy évben egy, max. két filmet néha megnézek. (Tavaly egyet, emlékeim szerint.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!