Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Film címét keresném? (90')

Film címét keresném? (90')

Figyelt kérdés

1990-es évekbeli lehet.

Mikro picire zsugorítanak egy embert egy mozgó gépbe amit fel tudnak szívni fecskendőbe és beadni az embernek.

Kb. olyan mintha egy űrhajóba kerülne az ember csak az emberi testben mozog. Meg tudja az illetőt gyógyítani is.

És tud beszélni az adott emberrel akibe beadják.

Van még 1 jelenet amikor a tükör előtt áll a faszi és átrendezi az arcát egy másik ember képére.

vígjáték.

2023. jan. 20. 09:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Vérbeli hajsza (1987)
2023. jan. 20. 09:30
 2/9 A kérdező kommentje:
azaz szuper köszi !
2023. jan. 20. 09:37
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen. Egyből tudtam, hogy ez, mert Dennis Quaid az egyik kedvenc színészem, és ő a főszereplő. :)
2023. jan. 20. 09:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Sziasztok, kedvem támadt a kérdező leírása alapján megnézni, jónak tűnik:D Jó film, ajánljátok?
2023. jan. 20. 10:13
 5/9 A kérdező kommentje:

Nekem tetszett igaz 9 voltam mikor először láttam.

Azokban az időkben ez jó film volt.

persze mindenkinek más az ízlése

2023. jan. 20. 10:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Köszi, közben utánanéztem és látom, hogy vígjáték, ez kellemes meglepetés volt, azt hiszem meg is van a ma esti programom :D
2023. jan. 20. 10:18
 7/9 anonim ***** válasza:
#4 érdemes megnézni ha csípted a nyolcvanas éveket, és a filmjeit a korszaknak. :D
2023. jan. 20. 13:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Csatlakozom én is a film rajongóinak táborához, s ha már Dennis Quaid, akkor ajánlanám tőle A Főnix útja c. filmet, nekem az egyik kedvencem tőle.
2023. jan. 20. 16:57
 9/9 anonim ***** válasza:

Most láttam csak a kérdést, de én is egyből tudtam, kétszer láttam eddig, és szerintem nagyon jó film, nem feltétlenül a szereplők, inkább a sztori és a látványvilág miatt! Más szereplőkkel van neki 2. része is, de szerintem az közel sem annyira jó, nem olyan izgalmas, legalábbis nekem nem jött be!

Ha már ki lett emelve Dennis Quaid, ez az egyik kedvenc filmem Tőle, azon kívül még:

Apád-anyád idejöjjön!

Frekvencia

Enyém, tiéd, miénk

Zseni az apám

2023. jan. 20. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!