Fortune hadművelet, A nagy átverés című filmet megnézhet egy 13 éves?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy 16 karikás... Aki már látta a filmet attól kérdezném, hogy van benne szexualitás? Az, hogy akciódús az egy dolog... Még szeretnénk nézni moziba, de nemtudom vigyük e a lányomat.2023. jan. 15. 12:47
1/5 anonim válasza:
Egy 13 éves is tudja mi a szexualitás, egy részük aktív és rendszeres nem életet is él már ebben a korban. Egy mozifilmben sem fog olyat látni, ami bármilyen problémát okozna a fejlődésében. Fura, hogy az nem zavar, ha egy film erőszakos vagy káromkodnak benne, és természetesen ha egy 13 éves gyerek ilyen tartalommal találkozik, vagy egymást zaklatják a közösségi oldalakon. De egy csók vagy szexjelenet (a le sem vetkőzős, melltartóban ágyba bújós, L alakú takarós klasszikus semmitmondó, csak sejtető filmes módon), csak azt nehogy lásson.
A legtöbb országban még a 16-ot sem éri el a besorolása
2/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat, de egy filmről kértem véleményt, nem kioktatást kértem a gyereknevelési módszereimről...De már ha itt tartunk. Maga szerint az normális, ha egy 13 éves gyerek rendszeres nemi életét él? Mert szerintem nem... Sajnos sok gyerekben nincs semmi szemérmesség manapság, de ez azért van, mert úgy vannak nevelve, ahogy...Amúgy az én gyerekem nem fog senkit zaklatni, mert nincs fent semmilyen közösségi oldalon... Nem is szeretne. Nem írtam azt, hogy normális nálam az erőszak.
2023. jan. 15. 14:19
3/5 anonim válasza:
Hát, a filmben lövöldöznek, verekednek, piálnak, káromkodnak, szexuális utalásokat tesznek és egy halom embert megölnek. Emellett szó esik benne olyan témákról, mint a diplomácia, fegyverkereskedelem, belbiztonság. Szóval aligha való egy 13 évesnek.
4/5 HalkHogen válasza:
Nem való ilyen fiatalnak. Láttam moziban. Ott volt jó pár anyuka egy csapat kisgyerekkel, de nem való nekik szerintem. A 16-os ajánlás feltétlenül helytálló.
5/5 anonim válasza:
A kérdés inkább az, hogy látott már efféle akciófilmet teszem azt Jason Statham főszereplésével? Ha igen, akkor a válasz benne van a kérdésben. Ezek a filmek ugyanis egy kaptafára készülnek, Statham nemigen fog újat mutatni benne. Max a vulgáris beszéd lehet benne problémás, de az általában az akcióvígjátékoknál megszokott dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!