Szerintetek várható valamikor Twilight 6?
Sokan azt írják, hogy a Hajnalhasadás 2. része is csak bónusz rész volt, meg hogy Stephanie Meyer minden szálat elvarrt, de szerintem olyan lett a befejezése, aminek akár folytatása is lehetne. Én most nem hallottam ilyenről, de hátha van aki jobban követi az eseményeket.
***SPOILER LEHET***
Mert ugye arról volt szó, hogy a Volturi megöli Renesmeet, aztán mégsem tették. Amikor távoztak, akkor Aro azt mondta, hogy MA nem fogunk harcolni. Aztán meg Jacobnak bevésődött Renesmee, a vége meg olyan sejtelmes, hogy akkor most szerelmesek lesznek, ha igen akkor főképp Edward ezt hogyan tolerálná, vagy csak ilyen testvéries-védelmező kapcsolat lesz az övék.
Így simán el tudnék képzelni még egy részt, amiben mondjuk a Volturi üldözőbe veszi a családot, vagy épp Jacobot üldözné a család a szerelmükért, vagy ilyesmi 😁
Lesz majd, de könyv.
Meyer mondta, hogy még három vagy kettő regényt tervez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!