Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek a testvérek című...

Szerintetek a testvérek című török sorozat 2. és 3. évadját lefogják adni a TV2 csatornán?

Figyelt kérdés
2023. jan. 10. 11:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát a másodikat még biztosan, mivel az már lement törökben, viszont a harmadikra nem vennék mérget, mivel az még csak szeptemberben indult. Lehet a második évad után szüneteltetik (mint pl a Remények földjénél) majd, hogy a törökök “nyugodtan” le tudják forgatni a harmadik évadot is. De lehet az is hogy amire eljutunk a harmadik évadra már az törökben lemegy, így nálunk is egyből le tudnák adni. Remélem azért valamennyire érthető amit írtam :)
2023. jan. 12. 13:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen érthető. Köszönöm.
2023. jan. 12. 18:18
 3/6 anonim ***** válasza:
1-es vagyok, pénteken indul a 2. évad
2023. jan. 18. 13:21
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az információt.
2023. jan. 18. 13:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Nemrég a földrengés miatt két hétig szünetelt a forgatás Törökországban
2023. márc. 8. 15:35
 6/6 anonim válasza:
Aki ért egy kicsit ért a filmezéshez az tudja, hogy a forgatást követően még vannak dolgok azt megelőzően, hogy az a moziba vagy televízióba levetítésre kerüljön. Többek között ilyen a vágás is. (Elég csak visszaemlékezni a felújított Dallas-ra, amelynek a II. évadjának legnagyobb részét már leforgatták 2012. november 23-ig, amikor Larry Hagman elhunyt és úgy vágták össze, hogy még az évad nagyjából feléig benntartott J.R. Ewing karakterét) Éppen ezért a 4. évad forgatása és a 3. évad televíziós vetítése szünetelt. Idén június 10-én Törökországba lezárult a 3. évad vetítése is.
2023. júl. 14. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!