A történet szerint miért tették a fejükre azt a valamit? Van egy régebbi film, talán Mel Gibson szerepel abban. A fejükre tettek alumíniumot(?), talán alufóliát(?)
A "Jelek" c. filmben volt.
A fejre rakott alufólia Faraday-kalitka akar lenni, elvileg megvédi az agyat a sugárzástól. Így próbálnak védekezni, ha esetleg az űrlények befolyásolni, vagy irányítani akarnák őket a távolból valamilyen gondolatbefolyásoló hullámokkal.
Már elég régen láttam (20 éve), de úgy emlékszem, hogy nem volt semmilyen tudatmanipuláció az űrlények részéről a filmben. Szerintem csak a poén kedvéért került bele a csúcsos alufólia sisak.
De lehet, hogy újra megnézem. :D
Nem volt paródia, teljesen komoly volt. De attól még lehet kis poén benne.
Mint ahogy vígjátékokban is előfordulnak szomorú, vagy éppen ijesztő jelenetek.
Azt azért megjegyezném, hogy a Horrorra akadva 3 (ami paródia) fő cselekményszála a Jelek című filmen alapul a többi ökörség csak utalás más filmekre. Szerintem ez az utolsó jó Horrorra akadva film, a továbbiak már nagyon gyengék lettek.
Ebben a Horrorra akadva 3-ban is van alufóliasisak. Mondjuk azt Charlie Sheen kibontja és ha jól emlékszem letöri a csoki végét megenni. 😀
#8. Szerintem azt is láttam még régen, de abszolút semmire nem emlékszem belőle!
Ez mi? Elhülyülés? Lehet, hogyha látnám, eszembe jutnának részletek, de így totál semmi. ☹️😟😢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!