Melyik volt az film amibe a csajbol ficko lesz,majd visszamegy az idobe es megdugja sajat magat? (talán Colin Farrell film volt)
Figyelt kérdés
Eleg depis film volt es emlekeim szerint a vilag legrosszabb filmje.2023. jan. 9. 12:38
1/6 anonim válasza:
Szerintem te az Időhurok c. filmre gondolsz 🤔
2/6 A kérdező kommentje:
Azz.....na az valami borzaszto volt...!!
2023. jan. 9. 13:17
3/6 anonim válasza:
Nekem az egyik kedvencem :D Milyen csavar volt már az a végén, te jóég. Imádtam.
4/6 anonim válasza:
Szerintem a kérdésben leírt dolog az egyetlen hibája a filmnek, ugyanis logikusan nézve ilyet senki nem tenne... Vagy legalábbis az emberiség nagyon nagyon naaaaaaaagyon kis százaléka. Amúgy maga a koncepció, a színészi játékok, a hangulata, a dialógusok stb mind mind nagyon jók.
Csak ugye erre lett az egész felépítve és ez sajnos nem logikus, plusz van buktatója is, hiszen önmaga az anyja és apja is egyben, de ez nem kéne egyenlő legyen azzal, hogy a gyerekük is full ugyanúgy nézzen ki, de ezzel nem foglalkozik a film.
De hogy emiatt a világ legrosszabb filmje lenne?! Azért az erős kijelentés. :)
5/6 anonim válasza:
Láttam a filmet. Így ültem mikor vége lett:
6/6 A kérdező kommentje:
hat kb en is,hogy mi volt ez most...
2023. jan. 11. 08:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!