Milyen nem túl izgalmas sorozatot ajánlotok?
Tudom, fura kérdés, de tudnátok ajánlani valami nem túl izgalmas sorozatot, amit nézve nem érzem a késztetést, hogy rögtön és azonnal meg áron nézni a következő részt? Unalmas azért ne legyen, hogy a tizedik percben már nézegetem, hogy mikor van vége. Csak ne legyen izgalmas. Bármi jöhet, csak lehetőleg ne a szerelmi szál legyen a központban.
Egyébként elalváshoz kell. Mostanában mindent túlagyalok, ha éppen nem csinálok semmit, és figyelemelterelésként sorozatokat nézek, addig se rágódom olyan dolgokon, amik stresszelnek. Viszont az a baj, hogy ha alvás előtt valami izgalmasat nézek, akkor nem tudok aludni könnyen, mert még egy rész, még egy rész, és aztán egy órával később, mint ahogy eredetileg aludni terveztem, lecsukom a telóm, nem sorozatozok, de sokkal nehezebben alszom el, mert izgalmas volt a sorozat. Ha meg nem néztem sorozatot, akkor meg hülyeségeken rágódom, stresszelnek, stb. (Könyvolvasás nem opció, koliban élek, a szobatársaim sokkal hamarabb alszanak, mint én, és annyi fény sok lenne, amennyinél én olvasni szeretek, ráadásul a tanulmányaim miatt bőven elég nekem a kötelező szakirodalom és egyéb kötelező olvasmányok)
Barátok közt
Jóban rosszban
Szomszédok
Első generáció
Nézz olyat, ami önmagában is egy egész rész, pl Rejtélyes igazságok, vagy Monk, NCIS, ilyenek.
Amiknek a vége úgy ahogy lezárul.
Esetleg Parlamenti közvetítés.Vannak fent a Youtubon is.Na attól a sok marhaságtól és hazug szófosástól amit ott összehordanak nagy eséllyel kifekszel.És nem érzel késztetést sem,hogy rögtön megnézz még egy részt.
Tessék,ma éjszakára egy 10 és fél órás összeállítás:
#4 Az a baj, hogy nem köti le a figyelmemet a kifejezetten nyugtató zene. Tehát nyugtató zenére rágódnék hülyeségeken. Ráadásul a legtöbb nyugtató zene csak felbosszant, ha a saját kedvenc zenéimet hallgatom, akkor meg simán nem álmosít el. A hangoskönyveket meg annyira nem szeretem, ha közben nem rajzolok éppen, vagy valami ilyesmi. Ha valamit csak hallgatok, könnyen eltereli a figyelmemet bármi.
#5 A figyelmemet szeretném elterelni, nem pedig feldühíteni magamat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!