Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen nem túl izgalmas...

Milyen nem túl izgalmas sorozatot ajánlotok?

Figyelt kérdés

Tudom, fura kérdés, de tudnátok ajánlani valami nem túl izgalmas sorozatot, amit nézve nem érzem a késztetést, hogy rögtön és azonnal meg áron nézni a következő részt? Unalmas azért ne legyen, hogy a tizedik percben már nézegetem, hogy mikor van vége. Csak ne legyen izgalmas. Bármi jöhet, csak lehetőleg ne a szerelmi szál legyen a központban.

Egyébként elalváshoz kell. Mostanában mindent túlagyalok, ha éppen nem csinálok semmit, és figyelemelterelésként sorozatokat nézek, addig se rágódom olyan dolgokon, amik stresszelnek. Viszont az a baj, hogy ha alvás előtt valami izgalmasat nézek, akkor nem tudok aludni könnyen, mert még egy rész, még egy rész, és aztán egy órával később, mint ahogy eredetileg aludni terveztem, lecsukom a telóm, nem sorozatozok, de sokkal nehezebben alszom el, mert izgalmas volt a sorozat. Ha meg nem néztem sorozatot, akkor meg hülyeségeken rágódom, stresszelnek, stb. (Könyvolvasás nem opció, koliban élek, a szobatársaim sokkal hamarabb alszanak, mint én, és annyi fény sok lenne, amennyinél én olvasni szeretek, ráadásul a tanulmányaim miatt bőven elég nekem a kötelező szakirodalom és egyéb kötelező olvasmányok)

2023. jan. 8. 22:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Barátok közt

Jóban rosszban

Szomszédok

Első generáció

2023. jan. 8. 22:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nézz olyat, ami önmagában is egy egész rész, pl Rejtélyes igazságok, vagy Monk, NCIS, ilyenek.

Amiknek a vége úgy ahogy lezárul.

2023. jan. 8. 22:32
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Sárkányok háza
2023. jan. 8. 23:02
 4/8 Salx Narval ***** válasza:
Nyugtató zenéket nem próbáltál még hallgatni?, nálam ez vállt be legjobban alváshoz. Esetleg a hangoskönyv alternatívát jelenthet az olvasással szemben, bár ott azért az embert ébren tarthatja a cselekmény, talán a rövid novellák lennének a jók. Én a Pink Floydra tudok nagyokat aludni és a tudományos ismeretterjesztő filmekre.:D
2023. jan. 9. 06:29
 5/8 anonim ***** válasza:

Esetleg Parlamenti közvetítés.Vannak fent a Youtubon is.Na attól a sok marhaságtól és hazug szófosástól amit ott összehordanak nagy eséllyel kifekszel.És nem érzel késztetést sem,hogy rögtön megnézz még egy részt.

Tessék,ma éjszakára egy 10 és fél órás összeállítás:

https://www.youtube.com/watch?v=ElJmVZd5_Lw

2023. jan. 9. 06:59
 6/8 A kérdező kommentje:

#4 Az a baj, hogy nem köti le a figyelmemet a kifejezetten nyugtató zene. Tehát nyugtató zenére rágódnék hülyeségeken. Ráadásul a legtöbb nyugtató zene csak felbosszant, ha a saját kedvenc zenéimet hallgatom, akkor meg simán nem álmosít el. A hangoskönyveket meg annyira nem szeretem, ha közben nem rajzolok éppen, vagy valami ilyesmi. Ha valamit csak hallgatok, könnyen eltereli a figyelmemet bármi.

#5 A figyelmemet szeretném elterelni, nem pedig feldühíteni magamat. :D

2023. jan. 9. 07:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Állatokról szóló természetfilmek. Kellően érdekesek ahhoz, hogy ne akarjak helyette valami mást csinálni, de egyúttal elég békések hozzá, hogy jól elálmosodjak a végére.
2023. jan. 9. 11:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Dallas
2023. jan. 9. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!