Mi a film címe?
Nagyon régen, tizenpár éve láttam ezt a filmet 1x, de félig már aludtam kb, úgyhogy semmire nem emlékszem belőle, csak arra, hogy egy férj és feleség nagyon sokat veszekedtek (talán) vagy nem tudom, és a csajnak volt egy kitömött mókusa amit nagyon szeretett, a csávó pedig utálta azt hiszem.
Lényeg: egyszer amikor a csaj besokallt, fogta magát és összepakolta a cuccait, megmondta a csávónak hogy elmegy, mérgesen váltak el egymástól. És amikor a csaj elhajtott, kiesett a kocsi csomagtartójából a mókus (vagy valami ilyesmi) és otthagyta.
A csávó meg utánadobta(?) a mókust, azt kiabálva, hogy ezt a sz.rodat meg itthagytad.
És ennyi.
Ovis vagy kisiskolás lehettem mikor ment a tv-ben ez, úgyhogy tényleg csak ez az egy jelenet van meg belőle amire úgy emlékszem tetszett és viccesnek gondoltam, szeretném újra megnézni, lehet az egész film ilyen nagy f.szság és vicces lesz, de biztos vagyok benne, hogy így felnőtt fejjel nagy csalódás lesz a film 😂
Köszönöm, hogyha valaki felismeri és elárulja a címét ❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!