Melyik film lehet ez?
Udv mindenkinek,
Egy filmet keresek nagyon reg ota. Sajnos csak egyetlen jelenet maradt meg, az is csak egy emlekfoszlany.
Egy nyomozoparos kimegy egy hazhoz kikerdezni a gyanus ott lakokat de semmit nem talalnak a hazban. Amikor mennek kifele, de lehet hatul a kertben az egyik nyomozo eszreveszi hogy a gyepet valami fujja. Akkor esik le neki hogy a fold alatt egy bunker vagy vajat rendszer lehet, ahol a tuszokat tartjak. A pazsitot a szellozorendszerbol kijovo levego fujta. Nem csinalnak akkor semmit, de tudja hogy nyomon vannak es csak kesobb mennek majd vissza razziazni.
A filmet ugy nagyjabol a '90-es evek kozepe/ vegere datalom de ebben nem vagyok teljesen biztos.
A segitsegeteket elore is koszonom!
E.
Tippek:
Fogságban (Prisoners, 2013).
X-akták 4. évad, 6. epizód (A mező, ahol meghaltam).
Koszonom szepen a tippeket, most volt egy kis idom es utananzetem mindkettonek. A Fogsagban nekem is eszembejutott, de lehet jobban ki kellett volna hangsulyoznom a kerdesemben hogy a levegozteto rendszer fujja a gyepet / fuvet es ez adja a nyomozonak az otletet hogy valami van a fold alatt. Ez nagyon eles es fontos momentuma a filmnek es a homalyos emlekeimnek.
Sajnos a Fogsagban c remekmuben nincs, az X aktak epizod meg nagyon kozel volt hozza (5. episode) de ott csak egy csapoajto volt a mezon.
De megegyszer nagyon szepen koszonom a tippeket, remelem meg befut par.
Meg annyit elfelejtettem emliteni, hogy mintha egy festekes doboz mogott lett volna a titkos alagut bejarat kapcsoloja (vagy maga a doboz volt? el kellett billenteni?...) a szellozo rendszer kivezetese meg azok a gomba formaju fem csovek voltak. Nem tudom, segitenek-e ezek a reszletek meg valakinek.
Meg egyszer nagyon szepen koszonom a segitsegeteket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!