Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Számodra melyik volt az a...

Számodra melyik volt az a film, amelyiknek csalódtál a végében és valami mást vártál volna?

Figyelt kérdés

Én most néztem meg a Christopher Nolan rendezte Álmatlanság c. filmet Al Pacinoval a főszerepben. Nos, a vége...

Spoiler:

...reméltem, hogy jön a csavar, hogy mivel már 6. napja nem tudott aludni a főszereplő, majd kiderül, hogy sok dolgot hallucinált, mint például a végén a fegyverpárbajt, és hogy ezáltal nem is lőtte le a Robin Williams által játszott írót/gyilkost.

2023. jan. 7. 07:11
1 2
 11/12 anonim válasza:
Holnap Határa
2023. jan. 8. 13:32
 12/12 anonim ***** válasza:

My Sister's Keeper (nem tudom a magyar címét) - a könyvnek ezerszer jobb a vége, a film túl hollywoodi és elcsépelt

Fekete Párduc 2 - nem is maga a sztori nem tetszett, csak szerintem ahhoz képest, hogy egy majdnem 3 órás filmről beszélünk, az utolsó fél óra-40 perc el volt kapkodva

Legendás Állatok: Dumbledore titkai - az egész film nem volt egy díjnyertes alkotás, de a végét kifejezetten utáltam (SPOILER: ha Göthének hajol meg a cucc, szerintem megmenti a filmet, legalábbis számomra)

Bosszúállók: Végjáték - értem, hogy Chris Evanst ki kellett valahogy írni, de tényleg ez volt a legjobb, ami eszükbe jutott? Abszolút semmibe veszi Steve karakterfejlődését

Yesterday - nekem túl antiklimaktikus, nincs megmagyarázva, hogy mi miért történt

Star Wars: Skywalker kora - wtf, erre csak ezt tudom mondani

Teljesen idegenek - nekem jobban tetszik a magyar BÚÉK vége

2023. jan. 9. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!