Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek is furcsa ízlésem...

Szerintetek is furcsa ízlésem van?

Figyelt kérdés
37 éves vagyok és 9 éves korom óta imádom a Star Trek-et és általában az űrhajózással, repülőgépekkel kapcsolatos dolgokat. A férjemen kívül(ő is nagyon szereti az ilyen dolgokat és hozzám hasonlóan álmodozó alkat) szinte mindenki kissé fura figurának tart.
2023. jan. 6. 18:17
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Lehet, de mért baj ez?
2023. jan. 6. 18:20
 2/9 A kérdező kommentje:
Nőkkel nehezen találom meg a közös hangot(ez sajnos gyerekkoromban is így volt), a férfiakkal egészen jól kijövök, mindig jó voltam a műszaki dolgokban. Amúgy kinézetre egyáltalán nem vagyok férfias nő.
2023. jan. 6. 18:24
 3/9 anonim ***** válasza:
76%
Nem szokványos, de rengeteg ember van ezen a bolygón. Nem kell mindenkinek ugyanolyannak lennie.
2023. jan. 6. 18:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem maga a felvetés fura, mert ebben semmi furát nem találok.

Én gyerekkorom óta szeretem a Jurassic filmeket és igazából azóta belémivódott, hogy ez ehhez hasonló filmek is többnyire tetszenek. Dzsungeles kalandfilmek, olyan filmek, amikben dinoszaurusz vagy valamilyen nagy állat van, pl King Kong, Joe az óriásgorilla stb. :)

Ezek zsánerek, mindenkinek megvan a maga zsánere. Neked azok, nekem ezek. Nincs ebben semmi fura vagy éppen ciki.

Emellett persze sok mást is szeretek.

2023. jan. 6. 18:54
 5/9 harebell ***** válasza:
77%
Rengeteg nő szereti a Star Treket és a sci-fit, szerintem ennyi miatt manapság már nem tartanak furának.
2023. jan. 6. 21:16
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Inkabb az a fura, hogy 37 évesen felmerül ez a kérdés, udvarolni meg logikus hogy nem star trekkel szokás.
2023. jan. 6. 22:52
 7/9 anonim ***** válasza:
89%
mi a foglalkozásod?
2023. jan. 6. 23:15
 8/9 A kérdező kommentje:
Ápolónő vagyok
2023. jan. 7. 07:27
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Tehát az egyetlen ember, akinek számít a véleménye, nem tart fura figurának. Akkor miért merül fel egyáltalán a kérdés.
2023. jan. 7. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!