Létezik, hogy korábban az MTV-n futott minisorozatok a neten egyáltalán nincsenek fenn?
Figyelt kérdés
Kb. 15 éve mentek, aztán később leadták újra. Több hasonló fenn van videa.hu-n, stb..., de ezek nem.
Pl.: Víztükör, Csillagjegyek Ura. Most kapásból ez a kettő érdekelne.
Vajon ha a Google segítségével sehol nem találom és nem öt percig kerestem, akkor milyen lehetőség van?
2023. jan. 6. 12:54
2/4 anonim válasza:
Sorozatbaráton vagy onlinefilmeken nincs fent?
Esetleg torrent oldalakon is meg lehet nézni
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket!
Az onlinefilmeken lehet keresni regisztráció, belépés nélkül is. Ott nincsenek fenn.
A sorozatbaráton viszont regisztráció nélkül keresni sem lehet.
Ugye ilyenkor a Google sem tudja kidobni találatként?
Torrent oldalak tartalmát szintén nem látja a Google, ugye? Nem vagyok fenn egyiken sem, nem tudom melyikre kellene próbálni regisztrálni. Szerinted?
2023. jan. 6. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!